Shop
Ultimele 100 de articole

Alege o PANA si afla daca esti o persoana independenta, slaba, perfectionista sau creativa

21 mai 2021, , Vizualizări:
Alege o PANA

Testul de mai jos te ajuta sa descoperi de tip de personalitate ai. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti cu atentie penele din desenul de mai sus si sa iti alegi una fara sa stai, insa, prea mult pe ganduri. Care din aceste pene crezi ca te reprezinta cel mai mult?

Dupa ce ai ales, mergi la numarul indicat de pana aleasa si afla ce fel de persoana esti.

Pana #1

Pacea si armonia te inconjoara, iti plac oamenii si locurile linistite. Esti un suflet nobil caruia ii place sa aiba grija de altii. Comunici usor, insa preferi sa stai mai mult in compania oamenilor cu care ai multe lucruri in comun. Unele persoane te pot cataloga drept slab, insa tu stii exact ce ai de facut si cum sa te comporti in functie de tipul de om care se afla langa tine.

Pana #2

Esti o persoana dornica sa invete, un perfectionist convins care vrea tot timpul sa dea lumii cea mai buna versiune a sa. Esti tenace, inteligent, dar ai tendinta sa te izolezi pentru a te analiza si a afla si mai multe lucruri despre tine. Ca sa nu fii considerat de catre ceilalti drept un pustnic sau un nepasator, explica-le de unde vine nevoia ta de a sta in solitudine.

Pana #3

Esti o fire independenta, care isi urmareste cu atentie telurile si nu se lasa pana nu le indeplineste. Esti aventuros, risti mult, dar si castigurile pot fi pe masura. Indiferent de cate ori cazi, ai puterea sa te ridici, mai puternic, mai intelept. Atentie, insa, la prietenii pe care ti-i faci: unii nu sunt chiar atat de prieteni pe cat pretind.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.