Shop
Ultimele 100 de articole

Vești bune: Se redeschide Disneyland Paris

17 mai 2021, , Vizualizări:
Se redeschide Disneyland Paris

Disneyland Paris se va redeschide în data de 17.06.2021 cu Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club Hotel și Disney Village. Aceste locații se vor redeschide în conformitate cu măsuri de sănătate și siguranță mai stricte. Mult-așteptatul Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel se va deschide în data de 21.06.2021, iar rezervările se vor putea face începând cu data de 18.05.2021.

Atracțiile reprezentative, personajele Disney mult iubite, experiențele preferate de fani și gustările delicioase se reîntorc aducând chiar mai multă magie datorită noilor locuri pentru selfie (Selfie Spots) și apariții surpriză, o nouă atracție Cars ROAD TRIP și, în curând deschiderea mult așteptată a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Condițiile actuale de rezervare permit flexibilitate la alegerea pachetelor și biletelor datate.

Oaspeții se pot bucura din nou de atracțiile preferate în ambele parcuri, de la senzaționalul Star WarsTM:  Hyperspace Mountain și The Twilight Zone Tower of Terror la cursele dedicate familiilor Peter Pan’s Flight  și Ratatouille: The Adventure. Mulțumită eforturilor incredibile ale Îngrijitorilor Magici din perioada de  închidere temporară, oaspeții se vor întoarce la un resort mai frumos ca oricând* cu cele 400 de hectare  de spații verzi și 7.400 metri pătrați de straturi de flori perfect întreținute. 

“Cu toții am visat la acest moment”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris. “Momentul în care ne vom regăsi și ne vom putea bucura de momente de neuitat cu familia și prietenii noștri. Când Disneyland Paris se va redeschide, oaspeții noștri se vor bucura de experiențele extraordinare pentru care suntem cunoscuți, de la atracții emblematice și momente încântătoare alături de personajele noastre la interacțiuni unice cu membrii echipei noastre și chiar câteva surprize.” 

În parcuri veți avea parte de o multitudine de Selfie Spots și apariții surpriză, cu personaje de la Disney, Pixar, MARVEL și Star WarsTM!

Personajele preferate vor apărea în ipostaze noi și uneori în cele mai neașteptate locuri, încurajându-i astfel pe oaspeți să fie mereu atenți la surprizele magice oferite una după alta. O nouă experiență galactică alături de Legende Star Wars va fi adăugată, iar The Cheshire Cat Express Train care îi prezintă pe prietenii din Alice în Țara Minunilor, Mickey, Minnie & the Gang, precum și experiențele eroice cu Supereroii MARVEL și momentele fermecate din Kingdom of Arendelle se vor întoarce. 

Ca parte a transformării continue a Parcului Walt Disney Studios, noua atracție Cars ROAD TRIP le va ura oaspeților bun venit pentru prima dată la redeschidere. Transportați într-o călătorie cu mașina pe Route 66, într-o versiune inspirată din animația Mașini, oaspeții vor descoperi minunile naturale locale precum The World’s Largest Lugnut și Canionul Cars-tastrophe, întâlnindu-se în același timp cu personaje iubite precum Fulger McQueen și Bucșă – Parcul Walt Disney Studios devenind astfel LOCUL în care visele cu Mașini și animații Pixar prind viață. 

Odată cu mult-așteptata deschidere a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel pe 21.06.21, Disneyland Paris își va demonstra din nou angajamentul de a investi în continuare în experiența oaspeților, precum și strategia sa de succes de a integra mai multe povești Disney în hotelurile sale. Acest hotel ambițios va face ca visele MARVEL să pară mai grandioase ca oricând, oferindu-le oaspeților o imersiune în cultura orașului New York și energia sa vibrantă pentru a celebra Supereroii MARVEL și poveștile lor. Acest hotel de patru stele – conceput în stilul unei galerii de artă newyorkeze – va aduce un omagiu locului care reprezintă casa atâtor Supereroi MARVEL și a artiștilor lor, oferind în același timp confort premium și servicii personalizate

Un sejur într-un hotel Disney garantează vacanța supremă inspirată de Disney, înconjurând oaspeții cu magia Disney de la început până la sfârșit și oferindu-le o experiență unică și inegalabilă, dar și beneficii suplimentare pentru ca șederea să fie chiar mai magică. Ca toate hotelurile Disnelyland Paris, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel este mai mult decât un loc de dormit, ci mai degrabă o extensie a experienței din resort, captivând oaspeții într-un mediu tematic cu povești convingătoare, așa cum nu mai există în afara parcurilor. Rezervați acum un sejur epic la acest hotel și veți beneficia de o ofertă exclusivă de lansare (detalii mai jos). 

De asemenea, oaspeții pot beneficia de mai multă magie cu  un sejur la celelalte hoteluri Disney, care își vor redeschide  porțile într-un proces etapizat: Disney’s Newport Bay Club  

în data de 17.06.21, Hotelul Disney Cheyenne pe 01.07.21 și  Disney’s Davy Crockett Ranch pe 13.07.21– în funcție de  cum va evolua în continuare situația. Datele de redeschidere  a Hotelului Disney Sequoia Lodge și Hotelului Disney Santa  Fe vor fi anunțate ulterior. Disneyland Hotel rămâne închis  pentru reamenajare până la noi informații. 

Oaspeții noștri vor descoperi și vor fi uimiți de noul Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, singurul hotel din lume  dedicat artei MARVEL, care oferă o experiență premium,  incredibil de captivantă și unică. Așteptăm cu nerăbdare să  celebrăm aceste etape importante împreună cu echipa  noastră și cu oaspeții noștri peste câteva săptămâni”, a  declarat Natacha Rafalski. 

Disneyland Paris își va primi din nou oaspeții pentru o doză de magie, oferind un număr limitat de bilete disponibile în fiecare zi, utilizând un sistem de rezervare online. Pentru a avea acces, oaspeții – inclusiv posesorii de Annual Pass – trebuie să se înregistreze în sistem și să obțină o rezervare pentru a intra în parc înaintea sosirii lor. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze și să rezerve o dată. De asemenea, oaspeții care au optat pentru pachete care includ intrarea în parc vor beneficia de acces pe durata sejurului lor și nu trebuie să utilizeze sistemul. Tichetele datate vor oferi flexibilitate putând fi anulate cu până la 3 zile înainte de data vizitei. Vizitați https://www.disneylandparis.com/en-int/?country=ro pentru cele mai noi informații despre biletele puse la vânzare. 

Pentru a le oferi oaspeților asigurări, condițiile actuale de rezervare permit flexibilitate la alegerea pachetelor și includ anulări și modificări fără taxe suplimentare pentru sejururile la Hotelurile Disney oricând cu până la 7 zile înaintea datei de sosire (excluzând asigurarea și/sau comisioanele de deplasare), precum și posibilitatea de a plăti în rate fără comision. Detalii specifice sunt disponibile la https://www.disneylandparis.com/en-int/?country=ro 

Pentru că sănătatea și bunăstarea oaspeților și a membrilor echipei noastre rămân o prioritate, redeschiderea Disneyland Paris va adopta o abordare precaută în ceea ce privește siguranța, după ce anul trecut au fost implementate cu succes o serie de măsuri optimizate de sănătate și securitate. Măsurile pe care le implementăm reflectă în continuare îndrumările autorităților și sunt o dovadă a abilității noastre de a îmbunătăți experiența Oaspeților, oferind în același timp un mediu sigur pentru toți. Întrucât autoritățile recomandă purtarea măștii în stațiile publice, Disneyland Paris roagă toți oaspeții cu vârsta de peste 6 ani să se conformeze. Redeschiderea va implementa și măsuri de participare limitată, obligativitatea achiziționării biletelor și rezervării în avans pentru a asigura distanțarea socială, conform îndrumărilor autorităților. Drept urmare, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări, în funcție de evoluția îndrumărilor oferite de autorități. Vizitați www.disneylandparis.com pentru informații suplimentare despre condiții de rezervare și experiențele disponibile. 

Ofertă exclusivă de lansare a Disney’s Hotel New  York – The Art of Marvel (1) 

Pentru a sărbători marea deschidere a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, punem la  dispoziție o ofertă exclusivă cu ocazia lansării  pentru rezervări la Disney’s Hotel New York – The  Art of Marvel realizate înainte de 29 iulie 2021 cu  data de sosire până la 30 martie 2022. Oaspeții vor  lua acasă o copie a lucrării exclusive a artistului  Matt Ferguson inspirată de MARVEL și li se va oferi  o băutură non-alcoolică din partea casei la alegere  în unul dintre barurile hotelului.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.