Shop
Ultimele 100 de articole

Vacantele familiei tale: Smaraldul Marii Egee – Thassos, Grecia

30 august 2021, , Vizualizări:
Thassos Grecia

Cu istoria sa bogata, situri arheologice, plaje superbe, oameni prietenosi, Thassos Grecia a devenit una dintre principalele atractii pentru iubitorii de turism care revin aici an de an in Grecia. Mancarea de calitate, serviciile la standarde inalte, mixul intrigant intre modern si traditional sunt alte atuuri pe care Thassos le dezvaluie unul cate unul.

Aflata in zona de nord a Marii Egee, numita si Insula de Smarald, Thassos este de o frumusete aparte. Poti combina agrementul cu istoria vizitand siturile arheologice. Te poti bucura de munti impaduriti, de plaje numeroase, de estuaruri captivante.

Thassos Grecia

Ce sa vizitezi in Thassos Grecia

Sunt multe locuri pitoresti in Thassos care formeaza un buchet unic din punct de vedere architectonic, folcloric. De asemenea, calatoriile cu barca la apus sunt seducatoare.

Capitala insulei – Limenas – este un port major in regiune. Aici poti vizita siturile arheologice, teatrul antic unde inca se mai sustin spectacole. Deci n-ar fi rau sa consulti agenda concertelor, poate gasesti ceva interesant.

Un alt loc special este Panagia care, in limba greaca inseamna Fecioara Maria. Locul, cu o puternica incarcatura traditionala, este ideal de vizitat la 15 august pentru a urmari obiceiurile din zona.

Drakotrypa (grota dragonului) este o pestera denumita asa dupa forma de dragon pe care o are o stalactita. La poalele muntelui Ispario (1204 m inaltime), cel mai inalt din Thassos este orasul Patomia. Skala Potamia sau Plaja de Aur este o plaja imprejmuita de paduri de maslini.

Alte locuri de vizitat in Thassos sunt Skala Rachoniou, Prinos, Sotíras, Limenária, Mariés, Potós si Theológos.

Citeste si: Insula Thassos Grecia. 5 lucruri pe care sa le stii. Ce sa cumperi bun din Thassos

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.