Vacante ieftine. Unde poti merge cu familia, in Europa, cu bani putini - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vacante ieftine. Unde poti merge cu familia, in Europa, cu bani putini

vacante ieftine

Vacante ieftine # 5. Budapesta, Ungaria

Budapesta este orasul in care gasesti tot ce vrei: de la muzee, la cluburi, gradina zoologica sau parcuri de distractii pentru cei mici. Totul la un pret mult mai accesibil fata de alte orase din Europa, preturile pentru un pranz incepand de la 3-4 euro, iar o noapte de cazare plecand de la 16 euro pe noapte la un hostel.

Dar hai sa vedem ce poti face mai exact intr-o vacanta cu familia in acest oras.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ce poti face in Budapesta?

Probabil ca printre primele opriri in Budapesta ar trebui sa fie la gradina zoologica unde vei descoperi peste 1000 de tipuri de animale si peste 2000 de tipuri de plante.

vacante ieftine

Ca recomandare, copiii vor adora Casa Elefantului, Casa Palmierilor si locul unde stau girafele.

Tot pentru cei mici, circul din Budapesta (deschis tot anul) este un alt obiectiv pe care nu trebuie sa il ratezi in Budapesta atunci cand mergi cu familia in vacanta.

De asemenea, cei mici vor adora show-urile de la teatrul de papusi unde pot vedea povesti precum Cenusareasa sau Alba-ca-Zapada.

Sau, daca sunteti in cautare de ceva mai aventuros, puteti sa incercati Labirintul Pesterilor din Castelul District, situat la 16 metri sub pamant. Aici te vei simti ca si cum ai calatorit in timp in epoca medievala.

Iar pentru cei mici, duminica pot sa se bucure de o vanatoare de comori.

In loc de concluzii

Toate destinatiile de vacanta de mai sus sunt potrivite pentru a merge impreuna cu familia, atat din punct de vedere al activitatilor, cat si al preturilor.

Iar pentru a-ti face o idee despre costuri, te invit sa parcurgi infograficul de mai jos unde am detaliat costul mediu al principalelor cheltuieli necesare intr-o vacanta: cazare, mancare si transport.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 24/08/2021