Shop
Ultimele 100 de articole

Traveldesk.ro: Afla de ce este Legoland parcul IMAGINATIEI fara limita

15 mai 2013, , Vizualizări:
Legoland_de_Entrance

Cauti un loc de vacanta plin de aventuri si experiente noi? Unde cei mici sa se distreze de minune construind, iar voi sa va simti pentru cateva ore din nou copii? Traveldesk iti propune parcul tematic Legoland Germania. Este un parc adresat iubitorilor de Lego si construit pe aceasta idee, dar ofera numeroase aventuri si adrenalina prin roller coastere, centre de experimente, distractii cu apa si spectacole. Legoland Germania este localizat in Gunzburg, Bavaria (sudul Germaniei), la  jumatatea distantei dintre Munchen si Stuttgard. El este impartit in opt zone tematice si 50 de atractii puse la dispozitia turistilor pentru amuzament. Iata structura parcurilor:

 

miniland_legoland

Miniland – o zona deosebit de atractiva, unde sunt reprezentate in miniatura, din cuburi lego, diverse obiective turistice din Europa. Cladirile sunt realizate pe scara de 1:20, totul este animat si prinde viata prin simpla apasare a unui buton.

Activitati in aceasta zona:

 

 

 

imagination_legoland

Imagination aici domneste imaginatia suprema a inventatorilor si designerilor mici si mari care pot crea si testa orice produs. Aceasta zona este bogata si in multe alte posibilitati de distractie.

Activitati in aceasta zona:

 

 

Lego_xtreme_legoland

Lego X-treme – este locul unde atractiile ofera multa adrenalina traita la extrem.

Activitati in aceasta zona:

 

 

Kingdom_legoland

Knights’ Kingdom – un castel cu o uriasa curte interioara, unde Dragonul de Foc ii conduce pe cei mici intr-o incursiune magica in trecut. Imbracati in costume de cavaleri medievali, vor explora interiorul castelului, vor cauta comori ascunse, trai experiente unice, vor strabate curtea pe cai realizate din piese lego sau se vor distra alaturi de parinti.

Activitati in aceasta zona:

 

 

Adventure land – aceasta zona a parcului pare ascunsa in jungla salbatica, inconjurata de copaci exotici, tufisuri, animale salbatice si creaturi fantastice.

Activitati in aceasta zona:

 

pirate_land_legoland

Pirate Land – intinsa pe o suprafata de 5000 m patrati, este cea mai mare sectiune a parcului, fiind o continuare a Adventure Land. Copiii si parintii vor putea juca roluri de pirati sau vor infrunta periculosii corsari.

Activitati in aceasta zona:

 

 

lego_city_legoland

Lego City – vizita in aceasta sectiune a parcului nu poate fi decat obligatorie, pentru ca aici veti descoperi un intreg oras realizat din piese lego, masini, avioane, aeroport, port, autostrazi, blocuri.

Activitati in aceasta zona:

 

SPECTACOLE:

 

 

 

Cum se ajunge la Legoland Germania?

Cu avionul pana la:

 

 

Traveldesk iti pune la dispozitie oferte de vacanta catre Legoland Germania potrivite fiecarui tip de familie. Pentru toate detaliile intra aici.

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.