Top destinații turistice în care să-ți petreci noaptea de Revelion - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top destinații turistice în care să-ți petreci noaptea de Revelion

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Vacantele familiei tale » Top destinații turistice în care să-ți petreci noaptea de Revelion
Traditii de Revelion

Cu toții suntem nerăbdători să recuperăm timpul pierdut în cei doi ani de pandemie, așa că LIFE.ro a căutat din timp care sunt cele mai frumoase destinații turistice în care să-ți petreci noaptea de Revelion. De la Reykjavik până la Rio de Janeiro, am ales cele mai frumoase spectacole și cele mai renumite focuri de artificii, toate adunate dând naștere celor mai grozave experiențe.

Sunt mulți hateri care spun că de Revelion e prea scump și prea aglomerat ca să călătorești, dar aceștia sunt acele vulpi care spun că strugurii sunt acri. Sincer, nimic nu se compară cu unul dintre cele mai frumoase și mai mari focuri de artificii, cu petrecerile de pe stradă din capitalele cool sau cu distracția pe o plajă, într-o noapte călduroasă, în America de sud.

Și dacă v-am convins, sau vreți doar să visați, hai să vedem care sunt cele mai tari destinații turistice în care să-ți petreci noaptea de Revelion.

Reykjavik, Islanda

Focurile de artificii de la miezul nopții din capitala islandeză sunt un efort comunitar: fiecare își cumpără propriile artificii de la ICE-SAR, unitatea națională de căutare și salvare, în ceea ce este cel mai profitabil proiect de strângere de fonduri al anului. Rezultatul: când ceasul bate ora 12 noaptea, cerul explodează cu sute de mini artificii, luminând întregul oraș. Este o priveliște spectaculoasă, iar sunetele…. mașinile de pompieri și navele andocate în port sună toate clopotele și claxoanele pentru a întâmpina Anul Nou.

Atmosfera se intensifică cu mult înainte de numărătoarea inversă, cu focuri de tabără comunitare care pornesc în tot orașul de la ora 16:00 (un bonus al acelor nopți lungi de iarnă). O mulțime mare de localnici se adună la emblematica biserică Hallgrímskirkja pentru a lansa focuri de artificii și pentru a urmări spectacolul de la miezul nopții.

Destinații în care să-ți petreci noaptea de Revelion New York City, SUA

Sigur, Times Square nu este cea mai originală recomandare, dar este arhetipica noapte de Revelion din New York. Dacă ai de gând să o faci, fă-o din R Lounge al Hotelului Renaissance – ferestrele barului oferă priveliști fără egal spre celebra clădire One Times Square, de pe care mingea cade la miezul nopții.

Fă ca un adevărat newyorkez și schimbă Manhattan-ul cu Brooklyn. Există focuri de artificii gratuite și muzică live la Prospect Park, iar Podul Brooklyn este un loc spectaculos pentru show-ul cerului.

Citește restul destinațiilor pe LIFE.ro!

Data articol: 28/12/2021