Târgul de Crăciun Viena. Cel mai spectaculos din Europa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Târgul de Crăciun Viena. Cel mai spectaculos din Europa

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Vacantele familiei tale » Târgul de Crăciun Viena. Cel mai spectaculos din Europa
Târgul de Crăciun Viena
Credit foto: Depositphotos.com

Cu siguranță ai auzit măcar o dată de Târgul de Crăciun de la Viena. Spectaculosul eveniment reunește de fapt mai multe târguri mici, pe o suprafață uriașă din zona centrală a orașului. Dacă nu ai ajuns până acum la Viena în perioada sărbătorilor, ar trebui să te grăbești să o faci.

Târgul de Crăciun de la Viena, emblema orașului în perioada sărbătorilor

Târgul de Crăciun de la Viena este un eveniment cu tradiție care aduce an de an bucurie localnicilor, dar și turiștilor. Conceput de ani buni ca un moment ce îmbină negoțul cu distracția și atmosfera de sărbătoare Târgul de Crăciun de la Viena și-a păstrat până astăzi autenticitatea.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Din nefericire, în ultimii doi ani, acesta nu s-a putut desfășura în condiții optime. Din cauza restricțiilor pandemiei, austriecii nu au avut de ales și au fost nevoiți să se mulțumească și cu o variantă restrânsă a acestuia.

Din acest an însă, doritorii care vor să simtă spiritul Crăciunului mult mai devreme trebuie neapărat să facă un drum la Viena.

Deși majoritatea cred că Târgul este unul singur, întins pe o suprafață mare a orașului, nu este deloc așa. Mai multe târguri mici, desfășurate în zone cheie ale centrului, reunite, construiesc imaginea celui mai spectaculos eveniment de Crăciun din Europa.

Viena are mai multe târguri de Crăciun

Cel mai care dintre târgurile vieneze este amplasat în fața primăriei. Acesta se numește Visul  vienez sau Rathausplatz. De la decorațiuni, mâncare, vin fiert și obiecte de artizanat și până la activități distractive, toate sunt cuprinse în cadrul acestui Târg de Crăciun.

Citește continuarea pe PUTEREA.RO

foto: Depositphotos.com

Data articol: 30/11/2022