Nu rata distractia „Frozen” de la Disneyland Paris! - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole
D

Nu rata distractia „Frozen” de la Disneyland Paris!

11 august 2016, , Vizualizări: 860

Pana pe 18 septembrie 2016, Disneyland Paris este cuprins de magia Frozen. Elsa, Anna si Olaf va vor incanta cu melodii faimoase din Filmul Frozen intr-un spectacol live desavarsit si va asteapta cu multe surprize.

 

frozen, disneyland paris

 

Activitati Disneyland Paris

 

Spectacol Frozen

Incalziti-va corzile vocale pentru un spectacol interactiv pe care nu-l veti uita. Live, de pe scena, Elsa, Ana si Olaf va vor introduce in lumea fascinanta Frozen, prin intermediul melodiilor de pe coloana sonora a filmului. In plus, va veti bucura de surprize „de gheata”.

 

frozen, disneyland paris

Sosirea regala

Pregati-va aparatele de fotografiat. Elsa si Anna, in trasura lor stralucitoare, se vor plimba pe aleile Disneyland. Elsa si Anna vor putea fi fotografiate cu aceasta ocazie regala.

 

frozen, disneyland paris

Frozen in Disney Dreams

Sa straluceasca! Elsa, Anna si Olaf vor adauga si mai multa magie cu un spectacol de artificii grandios. Artificii in forma personajelor Disney vor lumina Castelul Frumoasei adormite.

frozen, disneyland paris

 

 

Parada personajelor Frozen

Nu ratati nici parada muzicala a personajelor din Fronzen care se desfasoara pe aleile parcului Disneyland. Parada are loc tot timpul anului, cu exceptia evenimentelor speciale care au loc de Craciun.

 

n020618 n020635 n020642

Cuvinte cheie: ,

Recomandări

Meniu