Shop
Ultimele 100 de articole

Locul de care romanii nici nu au auzit si pe care strainii se inghesuie sa-l viziteze!

04 septembrie 2016, , Vizualizări: 618
grota-haiducilor_opt-692x360

O destinatie prea putin cunoscuta romanilor este preferata de foarte multi straini. Pestera Hotilor sau Grota Haiducilor, cum mai este cunoscuta, din apropierea statiunii Baile Herculane este unul dintre cele mai cautate obiective turistice, cu precadere in sezonul estival.

Administratia Parcului National Domogled-Valea Cernei (PNDVC) si-a propus ca in perioada urmatoare sa realizeze o serie de investitii la aceasta pestera, pentru a creste gradul de siguranta a celor care o viziteaza.

Va fi realizat un proiect de amenajare interioara a pesterii, iar lucrarile sa fie finalizate pana la inceperea sezonului turistic estival.

Prin acest proiect va fi realizata o poarta de intrare in obiectivul turistic, o balustrada pentru protectia turistilor, precum si realizarea unui traseu de vizitare in interiorul pesterii.

Turistii care vor vizita Pestera Hotilor vor plati si in acest an o taxa de vizitare de 5 lei, iar tichetul este valabil pentru vizitarea tuturor obiectivelor si traseelor turistice din Parcul National Domogled-Valea Cernei pe durata intregului sezon estival.

 

Citeste continuarea pe caplimpede.ro.

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu