Destinații pentru vacanță iarna - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Destinații pentru vacanță iarna

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Vacantele familiei tale » Destinații pentru vacanță iarna

Iarna este anotimpul potrivit ca să alegem destinații de vacanță. În primele luni ale anului, mai exact în ianuarie, prețurile sunt relativ mici, așa că te poți bucura de o vacanță minunată și foarte accesibilă. Pentru a afla care sunt cele mai bune destinații de vacanță iarna, am apelat la prietenul momondo.ro, motorul de căutare al opțiunilor de travel pentru români.

LIFE.ro a găsit variante de vacanță de câteva zile la prețuri foarte bune, de city break, dar și vacanțe exotice, la prețuri rezonabile.

Vom începe cu cele mai ieftine zboruri cu companii aeriene low cost care, prin definiție nu înclud bagaje la cală sau servicii la bordul avionului, dar date fiind prețurile, merită încercate.

O escapadă de câteva zile la Berlin, profitând de zilele libere, fără zile de concediu suplimentare, pleacă de la 30 de euro de persoană biletul de avion, dus-întors. Tot în această perioadă, poți găsi cazare cu numai 18 euro pe noapte. De ce să stai în București când poți face o mică vacanță cu bani foarte puțini?

Aceeași destinație poate fi descoperită și de către cei care locuiesc în Cluj, în luna ianurie, când un zbor dus-întors costă 35 de euro de persoană.

Citește continuarea pe LIFE.ro!

Data articol: 01/11/2021