Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai scumpe excursii din lume

21 iulie 2021, , Vizualizări:
Cele mai scumpe excursii din lume - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - emperor-penguins-429128_1920

În timp ce mulţi dintre noi îşi fac planuri de vacanţă pentru o săptămână la mare şi poate una la munte în decursul unui an, alţii par să se plimbe cât e ziua de lungă. Unii îşi pun rucsacul în spinare şi pleacă pur şi simplu în lume, în timp ce alţii se întrec în vacanţe care mai de care mai luxoase şi, desigur, exotice. Cele mai scumpe excursii din lume au însă nişte preţuri care depăşesc nu doar bugetul, dar şi imaginaţia multora. Cu banii pe o singură vacanţă din topul cu cele mai scumpe excursii din lume ne-am lua şi casă şi maşină şi am rezolva şi moştenirea pentru copii.

Colonia de pinguini imperiali din Antarctica

Dacă nu te temi de frig şi nici n-ai vreo fobie ciudată legată de pinguini, poţi opt pentru o vacanţă în colonia de pinguini imperiali din Antarctica. Pentru aproximativ 80.000 de euro vei putea petrece 11 zile la Polul Sud. Vei locui într-un iglu, dar vei mânca la un restaurant în care un chef îţi va găti preparate de top, te vei putea căţăra pe gheţari şi vei împărtăşi puţin din sentimentele domnului Popper.

Belmond Royal Scotsman, Orient Express-ul Scoţiei

Nu e niciun secret că Scoţia are un relief şi peisaje care îţi taie răsuflarea, dar cum nu toţi agreează plimbările clasice, există şi varianta de lux. Trenul Belmond Royal Scotsman te duce în cele mai frumoase şi spectaculoase locuri din ţară, în condiţii de călătorie de vis. Cuşetele sunt decorate în stil britanic şi au paturi extrem de confortabile, numai bune să adormi în glasul roţilor de tren sau să te trezeşti dimineaţa cu pajişti verzi fugindu-ţi prin faţa ochilor. 

Ai parte de un restaurant cu un bucător excepţional, cafenea, zonă de lectură şi chiar spa. Trenul pleacă din Edinburgh, traversează toată partea de nord-vest, cu opriri în diverse gări de unde se poate pleca în excursii foarte bine organizate şi întoarce apoi de unde a plecat. Pentru o excursie de 4 nopţi călătorii trebuie să plătească 150.000 de euro.

Minunile Pământului în cea mai scumpă excursie din lume

Cea mai scumpă vacanţă din lume se întinde pe 2 ani de zile şi te poartă peste tot pe pământ, ca să poţi admira toate minunile acestuia, mai precis, toate cele 962 de situri UNESCO. N-o să le înşir pe toate aici, dar vă spun că printre punctele fierbinţi din itinerar se regăsesc situl incaş Machu Picchu din Peru, Oraşul interzis din China, piramidele din Egipt, dar şi cele din Mexic, celebrul Taj Mahal din India, Marele Canion din SUA, Acropolele greceşti, precum şi Muntele Athos. Veţi călători la clasa business şi veţi sta în hoteluri din cele mai luxoase. La aproape 1,2 milioane de euro, cât costă vacanţa, e şi firesc să fii cât mai răsfăţat.

Descoperă restul destinațiilor pe LIFE.ro!

Imagine de Siggy Nowak de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.