Cât costă o vacanță în Maroc - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cât costă o vacanță în Maroc

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Vacantele familiei tale » Cât costă o vacanță în Maroc
MAROC - SFATULPARINTILOR.RO - Depositphotos_25885511_L

Maroc este o destinație din ce în ce mai apreciată de turiști, mai ales pe timp de iarnă, când, cu un pic de noroc, poți face chiar și plajă. Dacă vara temperaturile pot fi sufocante, iarna și primăvara o vacanță la peste 20 de grade în Maroc poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile. Cât costă o vacanță în Maroc? Marocul poate fi o destinație și ieftină, și scumpă în același timp – totul depinde de alegerile făcute, mai ales în ceea ce privește cazarea și mâncarea. De aceea, LIFE.ro încearcă să ne răspundă la întrebarea: cât costă o vacanță în Maroc. Vă invităm să aflăm împreună mai jos!

În Maroc poți găsi hoteluri de lux alături de hosteluri ieftine, vile magnifice construite lângă o mahala, poți mânca o cină delicioasă cu doi euro sau poți da 50 de euro pe ea într-un restaurant în care un valet îți parchează mașina. Ca să îți faci o idee cât costă o vacanță în Maroc, iată mai jos informații despre prețurile la cazare, mâncare, transport sau excursii.

Biletul de avion București – Marrakesh

Prețul unui bilet de avion de la București la Marrakesh pleacă de la 80 de euro, la care se mai adaugă diverse taxe. Momentan, nu există zbor direct, așa că majoritatea sunt cu câte o escală.

Cât costă transportul în Maroc

Coasta Marocului este una extrem de lungă, ceea ce face ca și călătoriile să dureze mai mult. Din nord către Marrakesh poți lua un tren confortabil, însă pentru a călători în sud ai nevoie de mașină sau poți merge cu autobuzul.

Un bilet de tren de la Casablanca la Marrakesh costa în jur de 10 euro, de la Casablanca la Rabat circa 4 euro, iar de la Casablanca la Tanger 13 euro.

În ceea ce privește mersul cu taxiul, prețurile variază de la oraș la oraș. Sunt orașe în care o cursă poate costa chiar și 50 de cenți (de exemplu, în Ouarzazate nu contează unde și cât mergi). În Casablanca costă mai mult pentru că și distanțele sunt foarte mari: poți merge chiar și 50 km dintr-un loc în altul.

În ceea ce privește mersul cu autobuzul dintr-un oraș în altul, prețul biletului este cam același ca și la tren. De exemplu, un bilet de autobuz de la Tanger la Agadir costa 35 de euro.

Dacă vrei să închiriezi o mașină, poți găsi și la 25 de euro pe zi. Poate fi o variantă foarte bună de transport.

Citește restul articolului pe LIFE.ro!

FOTO: Depositphotos.com

Data articol: 31/01/2022