Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa amplasezi patul dupa principiile Feng Shui

04 septembrie 2018, , Vizualizări: 2,426
feng shui pat - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - bedroom-1822410_1920

Patul este cea mai importanta componenta a dormitorului. Pozitionarea lui dupa principiile Feng Shui este esentiala atat pentru o odihna buna si, implicit, pentru mentinerea starii de sanatate, cat si pentru bunastare si prosperitate.

 

Feng shui pat. Pozitionare

Indiferent de locul in care este pus patul, ar trebui sa vezi fereastra si usa de la dormitor din pat. De asemenea, ar trebui ca soarele sa “atinga” patul, la apus, pentru a absorbi energia naturii si a putea avea un somn odihnitor.

 

Patul ar trebui sa fie paralel sau perpendicular pe peretele dormitorului, pentru a evita sentimentul de instabilitate.

 

Patul n-ar trebui sa fie direct fata in fata cu usa dormitorului. In caz contrar, poti resimti dureri de cap, din cauza sentimentului subconstient de insecuritate atunci cand dormi. Daca nu ai cum schimba pozitia patului, poti folosi ca remediu un paravan care sa mascheze usa.

 

De asemenea, patul n-ar trebui amplasat in fata aparatului de aer conditionat. Aerul conditionat este amplasat in fata patului nu este de bun augur si influenteaza fertilitate.

 

 

 

Feng shui pat. Baie si bucatarie

Nu pune patul pe peretele comun cu baia sau fata in fata cu usa de la baie. Potrivit teoriei Feng Shui, baia apartine elementului Apa si este element Yin (principiul negativ/pasiv/feminin al naturii), iar aplasarea patului dormitorului in acest fel poate cauza tulburari in zona rinichilor, dureri de spate, rheumatism, dureri de cap.

Pentru a contrabalansa aceste efecte, este recomandata crearea unui “zid” suplimentar din plante in ghiveci intre baie si dormitor.

 

Nici pe peretele cu bucataria nu este indicat sa pui patul, intrucat somnul va fi agitat.

 

Este indicat sa nu pui capul patului spre vest. Daca ai capul spre vest, sangele se va duce spre cap si nu vei putea dormi linistit. Cel mai bine este sa amplasezi capul patului spre sud, iar picioarele sa fie spre nord, pentru a evita interferentele geomagnetice.

 

 

Feng shui pat. Grinzi si oglinzi

Nu aseza patul sub o grinda. Iti vei simti corpul greu. Daca ai grinda deasupra capului te vei simti stresat. Acelasi lucru se poate intampla daca deasupra capului ai aerul conditionat sau lustra.

Patul in fata oglinzii nu este de bun augur. Te poti simti ametit, poti avea somnul agitat, poti avea cosmaruri si dureri de cap. Daca nu poti scapa de oglinda, acoper-o pe timpul noptii.

 

 

Feng shui pat. Ferestre

Nu aseza patul sub o fereastra din tavan si nici de-a lungul peretelui cu fereastra, nici cu fata la geam. Somnul va fi agitat din cauza sentimentului de nesiguranta.

 

 

Sursa: yourchineseastrology.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu