De cele mai multe ori le arunci, dar iata cate minunatii poti face cu ele. Cum sa folosesti resturile de la prepararea mesei - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

De cele mai multe ori le arunci, dar iata cate minunatii poti face cu ele. Cum sa folosesti resturile de la prepararea mesei

utilizare resturi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - tomato-2776735_1920

 

  1. Coaja de portocala

Coaja de portocala se poate transforma intr-o gustare savuroasa. Contine fibre si alti nutrienti. Opreste coaja portocalelor pentru a o razui in prajituri sau pentru a le carameliza. Atentie, portocala trebuie sa fie organica si foarte bine spalata.

 

10 utilizari surprinzatoare ale cojii de portocala

 

 

  1. Coaja de ceapa

Cata lume nu arunca straturile exterioare de la ceapa. Si, totusi, acestea pot fi refolosite. Nu doar ca le poti manca, sunt gustoase si foarte sanatoase, dar le poti transforma in supa de legume pe care apoi sa o folosesti la alte preparate precum tocanitele.

 

 

  1. Coaja de castravete

Multa lume obisnuieste sa decojeasca castravetele inainte de a-l consuma. Mare greseala! Coaja castravetului este crocanta si delicioasa, in plus este bogata in vitamina K. Spala bine castravetele inainte de a-l consuma cu coaja cu tot.

 

7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti. Nici noi nu stiam punctul 6

 

 

 

  1. Frunzele de varza “urate”

Nu-i asa ca si tu arunci frunzele de varza pe care le vezi “batute”? Adevarul este ca le poti folosi la fel de bine. Sunt delicioase, contin vitaminele A, B si C. Le poti taia fideluta si le pot adauga la salate, stir-fry sau supe.

 

 

Tu ce alte trucuri mai cunosti?

 

Sursa: littlethings.com

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 02/01/2018