Shop
Ultimele 100 de articole

Cum se curata rugina de pe gresie si faianta. NU face aceste greseli!

22 aprilie 2021, , Vizualizări:
Cum se curata rugina de pe gresie

Chiar daca acestea sunt intamplari destul de rare, petele de rugina de pe gresie sau faianta sunt neplacute si nu pot fi indepartate pur si simplu prin frecare cu un burete abraziv sau cu un mop.

Pentru a curata rugina de pe gresie si faianta poti apela la produse concepute pentru acest lucru, dar mulți oameni se plang ca prin indepartarea ruginii, pardoselile din gresie au avut de suferit.

Nu curata rugina de pe gresie si faianta cu un cutit pentru ca poti distruge suprafata. Vestea buna este ca rugina se curata cu produse pe care le ai la dispozitie in propria casa.

Citeste si: Cu ce se curata rugina de pe haine. Trucuri simple si rapide

Cum se curata rugina de pe gresie cu suc de lamaie

Pentru a curata rugina de pe gresie si faianta stoarce cateva lamai si pune sucul obtinut pe zonele cu rugina. Lasa sucul sa actioneze timp de 10 minute si apoi foloseste o periuta de dinti pentru a indeparta petele.

Rugina se va curata de pe gresie si faianta fara a deteriora suprafata placii si fara a crea mai multe pete.

Cum se curata rugina de pe faianta cu rosie si sare

Pentru a curata rugina de pe faianta sau pentru a curata rugina de pe gresie ai nevoie de cateva rosii si un pumn de sare.

Taie o rosie pe jumatate si curata rugina in cateva minute. Stai putin cu ea pe locul ruginit astfel incat sucul acid sa actioneze. Apoi presara puțina sare de roca pe locul cu rugina si freaca cu o periuta de dinti intr-o miscare circulara.

Nu rata nici: Cu ce se curata rugina de pe marmura

Cum se curata rugina de pe gresie cu clor

Inalbitorul nu este bun doar pentru haine, ci si pentru gresie si faianta. Se pun cateva picaturi de clor in apa si se curata suprafata cu rugina. Se lasa inalbitorul sa actioneze 15 minute, apoi se sterge.

Imagine de Thanks for your Like • donations welcome de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.