6 pasi simpli ca sa scapi de furnici. Trucuri rapide si eficace - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 pasi simpli ca sa scapi de furnici. Trucuri rapide si eficace

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » 6 pasi simpli ca sa scapi de furnici. Trucuri rapide si eficace
cum sa scapi de furnici - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - nature-697126

Indiferent de sezon, ai tot timpul furnici in casa? E cazul sa iei masuri. Asta inseamna ca furnicile si-au facut cuib in casa ta. Urmeaza acesti pasi pentru a le elimina rapid.

 

 

Pasul 1: Scapa de firimituri si de apa

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa determini pe unde intra furnicile. Apoi sa pui la adapost toate alimentele care le atrag. Nu lasa pe masa sau in chiuveta apa. Curata tot timpul masa dupa ce ai mancat si da cu matura.

 

 

Pasul 2: Du gunoiul cat mai departe de casa

Foarte multa lume isi tine cosul de gunoi in casa (de obicei sub chiuveta). Un lucru foarte periculos, atat din punctul de vedere al microbilor, cat si al insectelor. Nu lasa niciodata gunoiul in casa, du-l cat mai departe posibil. Nici sa-l tii pe balcon nu este o solutie, daca blocul tau nu are toboganul de ghena.

 

 

Pasul 3: Impacheteaza alimentele

Cand deschizi o punga de faina, de gris, de malai etc., dupa utilizare, sigileaza pachetul cu folie alimentara. Vei impiedica, astfel, nesuferitele furnici (dar si alte insecte) sa-ti invadeze camara.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/11/2017