Shop
Ultimele 100 de articole

6 greşeli când faci curăţenie la domiciliu. Noi am bifat 1, 2 si 5. Voi?

20 septembrie 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Curatenie la domiciliu

Curăţenie la domiciliu – greşeala # 4: Freci cada cu substanţe abrazive

Dacă freci cada cu substanţe abrazive acestea îşi vor pierde luciul. Decât să foloseşti astfel de substanţe o dată pe săptămână, mai bine freci cada în fiecare zi cu detergenţi non abrazivi.

Curăţenie la domiciliu – greşeala #5: Speli cuptorul când e rece

Nu spunem că trebuie să fie fierbinte, însă dacă speli cuptorul când e rece nu prea faci nimic. După ce ai preparat ceva la cuptor, lasă-l să se răcească puţin (10-15 minute), apoi pulverizează o substanţă non-abrazivă (sau poţi prepara în casă o pastă din bicarbonat de sodiu şi apă). Lasă să acţioneze 20 de minute, apoi freacă cu o perie de plastic sau o lavetă şi limpezeşte cu un burete. Dacă nu mai ai timp sau chef să cureţi după ce ai preparat ceva la cuptor, când te hotărăşti să-l speli, încălzeşte-l la 250 de grade şi apoi aplică cele de mai sus.

Curăţenie la domiciliu – greşeala # 6: Aspiri părul de la animale

Dacă ai un animal de casă şi obişnuieşti să dai cu aspiratorul pentru a scăpa de părul lor, faci o mare greşeală. În dorinţa de a scăpa de el nu faci altceva decât să-l imprăştii la loc. Pentru suprafeţe precum parchetul, duşumelele şi gresia indicat este să se folosească un mop electrostatic. Pentru suprafeţe moi (covoare, mochete, fololii şi canapele), indicate sunt periile şi rolele adezive.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax