21 de trucuri naturale ca sa scapi de insecte si daunatori - Pagina 3 din 5 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

21 de trucuri naturale ca sa scapi de insecte si daunatori

Trucuri naturale ca sa scapi de insecte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - green-stinkwanze-221243_1920
Credit foto: pixabay.com

11. Felii de castravete

Taie un castravete si lasa-l in bucatarie. De vreme ce furnicilor nu le place castravetele nu vor mai ramane nici in incaperea respectiva.

12. Haine uscate

Atunci esti implicat in orice activitati in aer liber fie ca e vorba despre camping, drumetii, catarari ai grija sa ai hainele uscate si astfel insectele te vor lasa in pace.

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici

13. Ceapa

Taie o ceapa si pune-o intr-un castron cu apa si gandacii te vor ocoli. Poti folosi ceapa si pentru a-ti proteja plantele din gradina.

14. Bicarbonat de sodiu si zahar

Gandacii de bucatarie adora zaharul. Asa ca amesteca in parti egale zahar si bicarbonat de sodiu si pune amesteca in locurile in care isi fac veacul gandacii. Compozitia nu poate fi digerata de ei asa ca in curand vei scapa de aceasta problema.

15. Extract de vanilie

Poti obtine un repelant care sa nu aiba un miros urat. Amesteca extract de vanilie, apa, extract de menta si levantica. In afara unui miros placut, amestecul tine si insectele departe de tine.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 26/07/2023