Provocare pentru parinti: Locuim cu copiii si cu iubitii lor in aceeasi casa? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Provocare pentru parinti: Locuim cu copiii si cu iubitii lor in aceeasi casa?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sex și relații » Provocare pentru parinti: Locuim cu copiii si cu iubitii lor in aceeasi casa?

O vorba din batrani spune “Copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari”. Si multi parinti ajung sa dea dreptate acestei zicale. Cum ar trebui sa gestioneze parintii problema locuirii sub acelasi acoperis cu copiii ajunsi la varsta fiorilor iubirii care doresc sa locuiasca cu iubitii sau iubitele lor? Daca pentru parintii cu copiii mai mari situatia este mai usor de suportat si mai acceptabila pentru mintile lor, intrebarile majore si zbaterile apar la parintii de adolescenti. Sa accepte sau nu “concubinajul” pe banii parintilor? Daca da, de la ce varsta?

“Pe vremea lor” o astfel de situatie era de neconceput. Baietii si fetele se mutau impreuna dupa casatorie si dupa ce macar unul dintre ei (de regula baiatul) putea sustine financiar familia. Vremurile s-au schimbat, scenariile s-au schimbat. Acum se intalnesc multe situatii in care tinerii adolescenti, dupa cateva luni de relatie amoroasa stabila, se hotarasc sa locuiasca impreuna. Cum niciunul dintre ei “nu are cu ce” din punct de vedere financiar, doresc sa se mute cu parintii unuia sau celuilalt.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 02/02/2015