Shop
Ultimele 100 de articole

5 lucruri pe care le inveti dupa o despartire

10 iulie 2016, , Vizualizări:
  1. Inveti sa renunti la anumite lucruri

Timpul nu asteapta pe nimeni iar viata merge mai departe. Chiar daca ai nevoie de o perioada pentru a te impaca cu despartirea, trebuie sa treci peste dupa o vreme. Ceea ce se intampla in jurul tau te va forta sa depasesti parerile de rau si sa incepi sa-ti traiesti viata. In acest fel vei realiza ca astfel de lucruri se mai pot intampla in viitor si vei invata sa scapi de ceea ce iti impiedica dezvoltarea personala. Sa te agati de amintirile negative sau sa te scalzi in energii negative nu-ti face niciun bine.

 

 

  1. Inveti o multime despre viata

Dragostea este o parte importanta a vietii si prezenta intr-o relatie te ajuta sa gestionezi aceasta emotie. O relatie rupta te va ajuta chiar mai mult pentru ca vei intelegi si mai in profunzime dragostea. Vei incepe sa intelegi mai bine relatiile si comportamentele umane. Oamenii care te ranesc sunt cei care te invata cel mai mult despre viata. Viata este o calatorie lunga si anumite incidente neplacute se pot intampla oricand. Ar trebui sa inveti din astfel de experiente si sa fii suficient de intelept incat sa nu repeti greselile pe care le-ai facut in trecut. O despartire este piatra peste care trebuie sa treci pentru a avea mai tarziu o relatie de succes, iar ocolirea ei iti va oferi o multime de lectii extrem de valoroase.

Dupa ce o relatie se incheie este important sa te scufunzi in munca, alte activitati sau sa te afli in jurul unor oameni care te iubesc. Aceste lucruri te vor ajuta sa suporti mai usor durerea si in curand vei depasi acest moment greu.

 

Sursa: likelovequotes.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.