Shop
Ultimele 100 de articole

5 lucruri pe care le inveti dupa o despartire

10 iulie 2016, , Vizualizări:

Despartirile pot fi dureroase, insa te invata lucruri care iti vor fi de folos in viitor.

Iata 5 lucruri pe care le poti invata dupa o despartire

 

  1. Devii mai flexibil

Despartirile pot fi dureroase si pline de tristete insa dupa o vreme iti vei da seama ca ai devenit o persoana mai puternica. Te intaresc atat din punct de vedere emotional cat si mental. Te vor ajuta sa treci mai usor peste perioadele mai proaste cu care te vei intalni in viitor. Cand, din punct de vedere mental esti o persoana puternica atunci nicio problema sau situatie, indiferent de marimea lor nu te vor putea dobori.

 

 

  1. Inveti sa ierti

Dupa ce analizezi cauzele care au dus la ruperea relatiei vei realiza ca fie tu, fie fostul/a partener/a sau amandoi ati gresit. In aceasta situatie inveti sa ierti fosta jumatate sau pe tine insuti/sati. Iertarea necesita multa putere insa trebuie sa faci acest pas pentru a merge mai departe. Daca ai fost ranit, incearca sa iti intalnesti fostul/a partener/a si discutati despre asta. Este un lucru bun sa ramaneti in relatii amiabile chiar daca nu mai sunteti impreuna.

 

 

  1. Nu-ti invinovati fostul/a partener/a

Aruncarea vinei pe umerii celuilalt pentru despartire te va face o persoana mai posomorata. Chiar daca nu mai pastrezi legatura cu el/ea, insa continui sa il/o invinovatesti pentru durerea pe care ti-a provocat-o, nu vei putea sa-ti traiesti viata.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.