Shop
Ultimele 100 de articole

4 expresii care prezic sfarsitul relatiei. Ai grija sa nu le folosesti si tu!

11 septembrie 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor_probleme cuplu despartire

 

  1. Imi doresc sa nu te fi intalnit niciodata

Putine afirmatii sunt mai devastatoare ori care sa faca mai mult rau decat aceasta. Este cu atat mai dureroasa cu cat implica faptul ca partenerul/a te invinovateste pe tine pentru toate dorintele sale neimplinite de cand este cu tine. Sugereaza ca in viata voastra au existat mai multe lucruri rele decat bune si ca toate sunt din cauza partenerului/ei.

Inainte sa sari la gatul jumatatii tale, ia in calcul rolul pe care tu l-ai avut pentru starea actuala a relatiei voastre. Intotdeauna ia in calcul circumstantele si incearca sa intelegi modul in care tu ai contribuit la problema. Intr-o relatie trebuie sa fii concentrat pe prezent.

 

 

  1. Vreau sa divortez

Amenintarea cu divortul, atunci cand nu esti inca sigur/a ca vrei sa ajungi acolo, nu face decat sa inrautateasca lucrurile. Daca este doar o vorba goala si nu o decizie finala indelung analizata, s-ar putea sa duca la vale casatoria voastra chiar daca tu nu esti pregatit pentru asta. Daca nu vrei sa va despartiti nu aduce subiectul in discutie. Daca esti enervat/a si frustrat/a de jumatatea ta in loc sa ameninti cu divortul, incearca sa faci o plimbare ori sa mergi la sala. Limpezeste-ti mintea. Cand te intorci vei fi intr-o situatie mai buna pentru a vorbi.”

 

Sursa: huffingtonpost.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.