4 expresii care prezic sfarsitul relatiei. Ai grija sa nu le folosesti si tu! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 expresii care prezic sfarsitul relatiei. Ai grija sa nu le folosesti si tu!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 4 expresii care prezic sfarsitul relatiei. Ai grija sa nu le folosesti si tu!

Modul in care vorbesti cu partenerul de cuplu poate spune multe despre relatia ta.

 

Iata 4 expresii care arata ca relatia e pe cale sa se destrame.

 

  1. Nu sunt obligat/a sa-ti spun unde am fost

Jumatatea ta nu ar trebui sa-ti ceara socoteala pentru fiecare minut al unei zile, insa nici nu ar trebui sa aiba senzatia ca ai ceva de ascuns. Mai rau decat sa nu-i dezvalui partenerului/ei unde ai fost este sa-i spui ca nu merita sa stie ceva despre treburile tale. Este un semn clar ca nu-l/o respecti suficient de mult incat sa fii transparent/a – si cea mai buna modalitate de a te indeparta de divort este sa fii transparent si onest.

 

 

  1. De ce nu poti sa-i semeni mai mult lui…?

Inceteaza sa faci comparatie cu alti/e soti/ii indiferent despre ce este vorba. Nu-i diminua importanta comparandu-l/o cu un alt barbat/femeie pentru ca nu este deloc in regula. Niciun barbat sau femeie nu-si doreste sa auda ca tu crezi ca altcineva este mai bun/a decat el/a. Acest lucru este cu atat mai enervant in cazul barbatilor.

In loc sa faci comparatii, incearca mai bine sa incerci sa apreciezi ceea ce jumatatea ta face pentru tine. Asta l-ar putea motiva sa faca mai multe lucruri asemanatoare. Daca scoti in evidenta ceea ce nu face ori nu poate face pentru tine nu-l/o va determina sa faca ce doresti tu.

 

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,
Data articol: 11/09/2017