Un bărbat a slăbit 148 de kilograme fără operație. În ce a constat dieta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Un bărbat a slăbit 148 de kilograme fără operație. În ce a constat dieta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Un bărbat a slăbit 148 de kilograme fără operație. În ce a constat dieta

Un bărbat a slăbit 148 de kilograme fără operație. Tony Bussey, in Alberta, a pornit, în mai 2016, de la 257 de kilograme și a ajuns să arate, în sfârșit, așa cum își amintea de el, cu ani în urmă. Și totul s-a întâmplat natural, fără dietă, doar cu puțină atenție la alimentație și cu ceva mișcare. Interesant e însă ce l-a motivat să înceapă însă acest drum.

În mai 2016, un incendiu imens a izbucnit în regiunea în care acesta locuiește. Oamenii trebuiau evacuați imediat. Tony știa asta, dar tot i-a luat o grămadă de vreme să-și pună în picioare șosetele și pantalonii mărimea 66. Apoi, a fost urcat printre primii în avionul de salvare. Avea nevoie de atenție specială, dată fiind starea sa de sănătate dată de obezitate.

Ce a declanșat totul

Și tot în avion a avut nevoie de două locuri. ”Să văd că oamenii trebuie să aștepte un alt avion, pentru că nu încăpeau lângă mine, asta a fost tot pentru mine”, povestește Tony.

”Mă tot gândeam. Așa stau lucrurile: soția cuiva, soțul cuiva, cineva așteaptă după mama sau după tatăl său să vină acasă, iar ei trebuie să stea poate după următorul avion pentru că eu sunt prea gras (și ocup două locuri – n. red.)”, își amintește el.

Din acea zi s-a declanșat schimbarea. În loc să comande cartofi prăjiți, Tony a cerut la cină legume.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:
Data articol: 19/05/2019