Shop
Ultimele 100 de articole

Terapia cu lipitori. Beneficiile uluitoare ale hiruloterapiei

01 august 2019, , Vizualizări:
Terapia cu lipitori - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
  1. Tratarea endometriozei

Femeile care sufera de endometrioza beneficiaza si ele de pe urma proprietatilor anticoagulante ale salivei lipitorilor. Acest lucru duce la imbunatirea circulatiei sangelui din uter si la eliminarea toxinelor.

 

 

  1. Tratarea bolilor de ochi

Glaucomul este o boala care se produce atunci cand exista prea multa umoare vitroasa sau cand abosbtia umorii vitroase se face in cantitati mici. Umoarea vitroasa este o substanta gelatinoasa, transparenta care hraneste ochiul. Cand este prea multa, creste tensiunea intraoculara si se comprima tesuturile ochiului. Acest lucru duce la incetosarea treptata a vederii si la pierderea capacitatii de a vedea. Lipitorile pot ajuta in scaderea nivelului umorii vitroase si la reducerea presiunii intraoculare.

Lipitorile sunt benefice si in cazul tratarii inflamatiilor oculare cauzate de corioretinite, conjunctivite, ceratita si sclerita. Dincolo de faptul ca lipitorile ajuta la reducerea presiunii oculare si a riscurilor aparitiei complicatiilor post-operatorii, acestea au si efect rejuvenant prin curatarea sangelui de impuritati.

 

 

  1. Tratarea bolilor gingivale

Bolile gingivale apar din cauza lipsei igienei orale. Substantele active din saliva lipitorilor curata sangele de toxine si hranesc zona afectata. In plus, inflamatiile de la nivelul gingiilor se reduc gratie proprietatilor antiinflamatorii si antibacteriene ale salivei lipitorilor.

 

 

  1. Tratarea hepatitei

Functia ficatului este sa filtreze toxinele din organism, sa produca enzime importante pentru functionarea propice a organismului si sa stocheze vitamine si nutrienti care sa mentina un echilibru in corp. Gratie proprietatilor lor, lipitorile pot ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui in ficat, reducerea inflamatiilor si curatarea ficatului de toxine.

 

 

  1. Paralizia cerebrala infantila

Creierul este un organ foarte fragil si pot aparea multe probleme daca este afectat. Paralizia cerebrala infantila este una dintre problemele cu care se pot confrunta cei mici. Unul dintre efectele adversele ale medicamentelor pentru aceasta boala este aparitia complicatiilor vasculare. Inflamarea si sangerarea reduc fluxul sangvin catre creier ducand la degenerarea celulelor sanatoase. O reactie in lant care conduce la agravarea starii de sanatate a pacientului. De aceea se recomanda terapia cu lipitori in paralel cu cea pentru paralizia cerebrala infantila.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax