Teorie uimitoare legata de cancer. Are legatura cu mumiile egiptene - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Teorie uimitoare legata de cancer. Are legatura cu mumiile egiptene

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Teorie uimitoare legata de cancer. Are legatura cu mumiile egiptene
Teorie uimitoare legata de cancer
Credit foto: Depositphotos.com

Un studiu realizat pe mumiile egiptene, care au examinat fosilele, dar si documentele vremii respective, au descoperit ca tumorile erau rar intalnite in acea perioada.

Profesorul Michael Zimmerman de la Universitatea din Manchester si colega lui Rosalie David au explicat ca – avand in vedere faptul ca in acea vreme nu se efectuau interventii chirurgicale – ar fi trebuit sa se gaseasca un semn al existentei tumorilor. Dar pana acum nu s-a gasit nicio dovada. “Absenta tumorilor maligne la mumii poate indica faptul ca societatea moderna, afectata de industrializarea masiva, a deschis calea catre aparitia cancerului”, a explicat Michael Zimmerman.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Citeste si: Vrei sa te feresti de cancer? Iata 9 recomandari de la medici

S-a dorit ca acest studiu sa duca la “radacinile” aparitiei cancerului pentru a se descoperi un leac.

Insa, dupa studierea tesuturilor a sute de mumii egiptene, a fost confirmat un singur caz. “In societatile industrializate, cancerul este a doua cauza de deces – dupa bolile cardiovasculare. Insa in antichitate era o boala extrem de rara. Nu este nimic in mediul natural care sa cauzeze cancer. Ceea ce ne duce la concluzia ca aceasta boala este creata de om, din cauza poluarii si a modificarii dietei si a stilului de viata”, a explicat profesorul Mike Richards.

Cercetatorii recomanda o dieta echilibrata, sanatoasa, miscarea regulata si tinerea sub control a greutatii pentru a preveni cancerul.

Sursa: truththeory.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 30/01/2023