Remedii cu uleiuri naturale pentru nasul înfundat şi durerile de cap! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Remedii cu uleiuri naturale pentru nasul înfundat şi durerile de cap!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Remedii cu uleiuri naturale pentru nasul înfundat şi durerile de cap!
ColdReliefBalm_PainBalm400x265px

Sezonul rece aduce cu el şi nas înfundat şi dureri de cap, simptome datorate răcelilor, sinuzitelor şi schimărilor bruşte de temperatură. Himalaya Herbal Healthcare vă oferă două variante de balsamuri cu uleiuri naturale pentru desfundarea nasului şi pentru calmarea durerilor de orice tip, în special a durerilor de cap:

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Decongestionant nazal 50g – este un balsam pe bază de plante cu efect antiinflamator şi antibacterian, util în congestii nazale şi bronşice. Alină durerile de cap asociate cu răceala şi sinuzita şi eliberează eficient căile nazale. Ingredientele din compoziţie conţin uleiuri volatile cu acţiune decongestionantă şi antinevralgică.

 

  • Mentă – acţiune decongestionantă şi antinevralgică
  • Cinnamomum Camphora – stimulează circulaţia şi are efect febrifug
  • Pin – efect calmant asupra terminaţiilor nervoase din piele

Se aplică sub nas, pe frunte şi gât.

 

Balsam împotriva durerilor 50g – principiile active ale plantelor din compoziţie au efect rapid în calmarea durerilor de orice tip, inclusiv a durerilor de cap.

  • Mentă – proprietăţi antiinflamatoare şi antinevralgice
  • Pin – efect calmant asupra terminaţiilor nervoase din piele
  • Gaultheria Fragrantissima – proprietăţi antiinflamatoare şi antiseptice

Se aplică prin masaj pe zonele dureroase.

 

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

 

Data articol: 19/11/2014