Shop
Ultimele 100 de articole

Mai tare decat orice vaccin. Afla care este vitamina care intareste sistemul imunitar

06 iulie 2017, , Vizualizări:
soare vitamina D- stockfreeimages_com

Un studiu efectuat in Japonia, la care au participat copii de scoala, a relevat faptul ca vitamina D a avut o eficacitate mai mare in prevenirea virusului gripal decat vaccinul antigripal insusi.

 

Cand ai stat ultima data la soare?

Expunerea la soare este cea mai buna cale de optimizare a nivelului de vitamina D. Din, pacate, insa, in ultima vreme nu se incurajeaza statul la soare din pricina presupusului risc crescut de cancer de piele. Insa, foarte multi dintre noi lucreaza in interior si petrecem foarte putin timp in exterior, ceea ce scade dramatic nivelul de vitamina D in organism, vitamina care – de altfel – protejeaza corpul inclusiv impotriva cancerului.

Expunerea ocazionala a fetei si a mainilor nu este suficienta pentru echilibrarea nivelului de vitamina D din organism. Cercetatorii spun ca o expunere zilnica de 10-20 de minute la soare este suficienta pentru productia de vitamina D. Cu cat pielea este mai “arsa” de soare si mai neagra, cu atat mai mult trebuie crescuta perioada de expunere astfel incat sa stimulezi productia. Deci nu este indicat sa exagerezi.

 

Sursa: mercola.com.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.