Shop
Ultimele 100 de articole

De ce nu trebuie sa mananci inainte de testul Covid

17 noiembrie 2020, , Vizualizări:
De ce nu trebuie sa mananci inainte de testul Covid -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - test-tube-5065426_1920

Oamenii care vor sa se testeze pentru SARS-COV-2 trebuie sa nu manance si sa nu bea apa cu 4 ore inainte de testare. Poate te intrebi de ce nu trebuie sa mananci inainte de testul Covid.

Recomandarea de a nu manca si de a nu bea apa este valabila pentru exudatul faringian si, in general, pentru orice cultura sau test ce necesita recoltare de la nivelul faringelui.

Ce se intampla daca mananci inainte de testul Covid

Daca mananci sau bei apa inainte de testul Covid, cantitatea de germeni scade, si tocmai acest aspect este urmarit prin efectuarea acestei investigatii.

Daca nu poti rezista tentatiei si mananci inainte de testul Covid, serul sau plasma pot deveni lipemice, ca urmare a concentratiei crescute de lipide ce apare dupa ce mananci.

Daca mananci inainte de testul Covid, rezultatul o sa fie eronat si medicul o sa fie nevoit sa ceara repetarea recoltarii deoarece metodele de determinare a testelor sunt influentate de calitatea plasmei sau a serului.

Citeste si: Cum sa te protejezi de COVID-19. 5 sfaturi usor de pus in practica

Ce sa mancam daca ne este teama de COVID

Teama de a nu ne infecta cu Covid ne obliga sa ne schimbam stilul de viata. Este cunoscut faptul ca persoanele cu un sistem imunitar slabit sunt vulnerabile in fata coronavirusului.

Dupa ce am aflat de ce nu trebuie sa mananci inainte de testul Covid, acum aflam ce trebuie sa mananci ca sa te poti lupta cu Covid.

Sistemul imunitar necesita sprijinul multor substante nutritive. Este recomandat sa consumati o varietate de alimente pentru o dieta sanatoasa si echilibrata, inclusiv cereale integrale, leguminoase, fructe, nuci si alimente de origine animala.

Micronutrientii sunt esentiali pentru un sistem imunitar care functioneaza bine.

Nu va fie teama sa mergeti in magazine sa cumparati mereu produse proaspete. In prezent nu exista niciun caz confirmat de COVID-19 transmis prin alimente sau ambalaje alimentare.

Te mai poate interesa: Ce NU trebuie sa mananci inainte de testul COVID

Imagine de fernando zhiminaicela de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.