Este un puternic cardiotonic, dilata vasele capilare si scade presiunea in artere. Laptisorul de matca protejeaza ficatul si experimentele arata ca trateaza cu succes ulcere duodenale. Calitatile si componentele deosebite ale laptisorului de matca se studiaza si in momentul de fata. Cercetatorii rusi au descoperit recent ca laptisorul de matca contine acid ribonucleic-ARN si acid dezoxiribonucleic- ADN care joaca un rol important in structura celulei umane.
Laptisorul de matca este un excelent stimulator, ne face mai puternici si echilibrati, ne asigura o stare de bine si este un puternic vitalizant in cazul problemelor sistemului nervos. Recomandat in cazul anemiei, impotentei, imbatranirea organelor si a pielii, depresiilor, impotriva epuizarii fizice si mentale.
De asemenea este recomandat si in timpul sarcinii deoarece protejeaza ficatul, regleaza functiile intestinale, echilibreaza sistemul nervos iar componentele biochimice regleaza contractiile.
Cum se foloseste laptisorul de matca?
Laptisorul de matca nu este tocmai placut la gust. Poate te astepti sa fie ca mierea, dulce, insa este acrisor, usor astringent. Laptisorul de matca nu se inghite, se tine sub limba aproximativ 3-5 minute pana acesta se dizolva si este absorbit de organism. Prin faptul ca nu-l inghititi va fi absorbit prin mebranele salivare ajungand astfel toate elementele importante in organism. Celor cu probleme gastrice sau celor care iubesc mierea se recomanda amestecul si consumul laptisorului de matca cu miere. Mierea neutralizeaza aciditatea laptisorului de matca. Este foarte important ca mierea cu care o amestecam sa fie de buna calitate, curata si fara chimicale (sa fie de la producatori sau magazine de specialitate nici intr-un caz din supermarket). Laptisorul de matca se amesteca in miere in proportie de 2% .
Intra pe www.laptisor.com si comanda produse apicole de cea mai buna calitate.
Imagine de PollyDot de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!