Shop
Ultimele 100 de articole

Cum iti dai seama ce vrea sufletul tau ca sa fie fericit?

05 mai 2021, , Vizualizări:
Cum iti dai seama ce vrea sufletul

Dar, pentru a nu ajunge pana acolo, este bine sa invatam fiecare in parte cum recunoaste momentele in care sufletul sau este fericit, ochii sufletului stralucesc si chipul transmite iubire, bucurie si recunostinta catre tine.

Intai de toate, oricat de iresponsabil sau ciudat ti s-ar parea, date fiind circumstantele vietii tale prezente, stai in liniste, cu ochii inchisi, tu cu tine, zilnic 10 minute inainte de culcare cand starea de conexiune cu sufletul este mai profunda.

Pune-ti ambele palme ca si cum ai tine o mica privighetoare in ele si ai vrea sa o aperi de orice pericol.

Apropie-ti palmele astfel stranse de pieptul tau, de zona plexului solar si spune “Doamne Dumnezeule, permite-mi sa ma conectez cu sufletul meu”.

Apoi simte. Da-ti voie sa simti pulsatia sufletului tau in palmele tale.

Asculta-l. Simte ce iti transmite, ce iti sopteste ca il bucura.

De cele mai multe ori, bucuriile sale, hrana sa seamana cu ceea ce te bucura cand erai copil mic si iti doreai sa faci anumite lucruri si erai sau nu erai lasat sa le faci.

Vei fi surprins ca poti primi raspunsuri, sub forma de intuitii rapide si scurte, de genul: vreau sa rad mai des, zilnic. Vreau sa ma plimb cu bicicleta in parc. Vreau sa fiu in contact cu marea mai des. Vreau sa desenez. Vreau sa ma joc cu culorile. Vreau sa crosetez folosind mai mult culoarea mov. Vreau sa cant chiar daca poate nu am voce si nu ma aude nimeni. Vreau sa citesc zilnic. Vreau sa fac baie cu aroma de lavanda. Vreau sa cultiv flori. Vreau sa fac prajituri pentru cei dragi.

Fiecare in parte poate primi cele mai neasteptate raspunsuri intuitive.

Apoi, stai si cugeta o clipa.

Nu-i asa ca recunosti ceea ce tocmai ai aflat? Nu-i asa ca toate erau acolo in tine si le-ai bagat intr-un cufar, ai inchis cu o cheie pe care ai ratacit-o? Nu-i asa ca atunci cand te mai gandeai la continutul cufarului iti ziceai, da dar nu e acum momentul, am alte lucruri mai importante de facut.

Ei bine, acum ai descoperit ca aceste bucurii sunt de fapt hrana pentru sufletul tau, nicidecum prostii sau actiuni inutile, superficiale, copilaroase,  demne de judecat sau condamnat sau incadrat in “tara arde si baba se piaptana”.

In plus, acum poti cu fiecare actiune pe care o faci pentru sufletul tau, sa iti imaginezi ochii aceia perfecti si minunati ai chipului sau cum stralucesc de recunostinta, cum zambetul cald al sufletului iti inunda fiecare celula a corpului tau, asigurandu-ti sanatatea si vitalitatea viitoare.

Tu stii acum ca totul are un rost si ca relatia dintre tine si tine, adica sufletul tau, este cea mai importanta relatie in care poti investi cat traiesti.

Apoi uita-te in jurul tau, cum se modifica circumstantele exterioare. Nu-i asa ca iti place ce vezi si ce traiesti?

Imagine de Couleur de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.