Shop
Ultimele 100 de articole

Copiii și nevoile de îngrijire a nasului

25 ianuarie 2015, , Vizualizări:

Nasul este poarta de acces către căile respiratorii şi ne protejează plămânii. Un nas sănătos filtrează aerul, reţinând particule la fel de mici ca un grăunte de polen, umidifică aerul pe care-l respirăm şi încălzeşte aerul rece la temperatura corpului înainte de a intra în plămâni. Atunci când nasul este blocat pentru perioade lungi de timp, este afectată ventilarea normală a sinusurilor, crescând riscul de sinuzită. Pentru toate motivele de mai sus, ameliorarea congestiei trebuie să reprezinte o prioritate în tratamentul rinitei.

Infecţiile virale cu simptome de rinită sunt frecvente în mod special la sugari și copii mici, aparând în medie de 7 până la 10 ori pe an. Acumularea excesivă de mucus şi dificultatea în suflarea nasului sunt două dintre cauzele care conduc la tulburarea respiraţiei nazale, precum şi la un sistem imunitar „nepregătit”. Pe termen lung acestea sunt câteva din motivele pentru apariţia atât de frecventă a complicaţiilor rinitei, cum ar fi otita sau bronşita.

 

quixx

În plus, respiraţia corectă este deosebit de importantă pentru bebeluşii hrăniţi la sân, care, până la vârsta de 6 luni, nu ştiu cum să respire pe gură, aceştia respirând pe nas. Cu toate acestea, curăţarea nasului şi eliminarea mucusului în exces este de multe ori problematică la copii, ei nefiind obișnuiți cu procesul de curățare a nasului.

QUIXX® vine în ajutorul părinților, fiind osoluție nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale șiajută la restabilirea funcţiilor normale ale nasului.

 

quixx

QUIXX® se prezintă sub formă de spray nazal hipertonic, ce conține minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic și poate fi folosit fără riscuri, atât de adulți, de gravide și femeile care alăptează, cât și de sugari cu vârsta de 6 luni şi peste.

Apa de mare hipertonică, este o metodă pur naturală, non-chimică și fizică de a reduce inflamarea membranei mucoasei nazale şi de a elibera căile nazale. QUIXX® ameliorează congestia nazală şi a sinusurilor cauzată de răceli, gripă sau alergii, curăţă nasul și este recomandat pe durata sezonului rece. De asemenea, QUIXX® ajută la restabilirea funcţiei nazale normale, reducând astfel riscul de infecţii secundare.

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.