Shop
Ultimele 100 de articole

Apara-te de cancer la san! Octombrie, luna ecografiilor mamare gratuite

05 octombrie 2011, , Vizualizări:
Sfatulparintilor: Cum ma apar de cancer la san

„Ajuta-ne! Mergi la control” este mesajul campaniei lansate de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer ce are ca scop informarea femeilor cu privire la cancerul la san.

 

Pe durata campaniei „Nu am facut destul!” femeile din toata tara vor putea efectua ecografii mamare bilaterale gratuite in centrele medicale Gral din Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti. De asemenea, femeile care se programeaza pe perioada campaniei si nu pot ajunge pana la sfarsitul lunii octombrie sa efectueze acest test gratuit, o pot face pana la finalul anului 2011. Programarile se pot face on-line sau la centrele Gral Medical.

 

Cancerul mamar este cea mai frecventa forma de cancer si, din pacate, tot mai multe femei din ce in ce mai tinere trec prin aceasta experienta. Cancerul mamar inregistreaza, in Romania, o incidenta de 7.929 de cazuri noi pe an si o mortalitate de 3.101 de decese anual.

 

Daca este diagnosticat la timp, cancerul mamar este vindecabil. De aceea, este foarte important ca orice femeie sa cunoasca semnele si simptomele cancerului la san, sa invete sa tehnicile de autocontrol si in cazul in care observa unele dintre aceste simptome sa se prezinte urgent la medic pentru un consult de specialitate.
Programarile se pot face prin intermediul site-ului www.invingemcancerul.ro, completand formularul de inscriere in campanie.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.