Shop
Ultimele 100 de articole

9 lucruri pe care sa le faci zilnic, pana in ora 10:00 dimineata

12 august 2015, , Vizualizări:
dimineata mic dejun - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

„Cand te trezesti dimineata, gandeste-te ce privilegiu este sa fii in viata; sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti” ~ Marcus Aurelius.

Nu trebuie sa fii genul de persoana matinala pentru a te bucura de privilegiile ritualurilor de dimineata. Multi oameni prefera sa opreasca alarma dimineata, sa sara imediat din pat in primele haine care le sunt la indemana si sa inceapa ziua fara niciun plan in minte. Tu, in schimb, ar trebui sa schimbi aceasta abordare si sa incepi ziua perfect constient. In acest fel cresc sansele de a te simti bine, sa fii mai productiv si chiar mai fericit la finalul zilei. Iata 9 lucruri pe care sa le faci zilnic, pana in ora 10:00 dimineata.

 

  1. Mediteaza

Meditatia sau numai cateva respiratii adanci te pot ajuta sa incepi ziua plin de calm. In loc sa te grabesti sa-ti verifici telefonul ori emailul la prima ora a diminetii, rezerva-ti cateva minute sa stai jos si sa experimentezi linistea.

Vei avea o multime de lucruri de facut in timpul zilei, asa ca angajaza-te ca inceputul sa fie intr-o nota mai linistita. In acest fel, in timpul zilei vei fi mai concentrat, plin de energie si optimism.

 

  1. Reflecta gratitudinea

„Daca toata viata ta singura rugaciune pe care o spui este <<Multumesc>> acest lucru va fi de ajuns”, Eckhart Tolle.

Incepe ziua gandindu-te la lucrurile pentru care esti recunoscator. Daca in mod costant vei incepe dimineata exprimandu-ti recunostinta, in timpul zilei vei fi recunoscator pentru tot ce ti se intampla. In plus, vei deveni mai flexibil cand te vei confrunta cu provocari.

 

  1. Stabileste-ti intentia zilnica

In linistea zile, inainte de orice, planifica-ti ziua prin focusarea pe trei scopuri pe care vrei sa te indeplinesti.

Fa din aceste obiective prioritatea zilei. Cand iti stabilesti intentia zilei vei fi mai alert pe durata celor 24 de ore.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.