Shop
Ultimele 100 de articole

Vrei să trăieşti mai mult? Iată 5 trucuri de la doctor Oz

19 martie 2013, , Vizualizări:

Să trăieşti mai mult nu este chiar atât de greu pecât pare. Doctor Oz le recomandă celor care vor să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi câteva mişcări extrem de simple, dar care pot face diferenţa.

 

Executa mişcări de întindere după duş

Menţinerea unui corp flexibil este vitală pentru a rămâne tineri. Exerciţiile de stretching au cele mai bune efecte atunci când muşchii sunt încălziţi şi de aceea întinderile după un duş sunt excelente. Exerciţiile de stretching îmbunătăţesc postura, previn durerea musculară şi oferă senzaţia de tinereţe şi sănătate.

 Răsuciri ale trunchiului: Ridicaţi mâinile în aer apoi, uşor aplecaţi-vă pe partea dreaptă după care răsuciţi corpul. Repetaţi în direcţia opusă.

 

 

Ţine-ţi respiraţia

Acest exerciţiu simplu poate fi făcut oricând în timpul zilei şi le oferă plămânilor un mini-exerciţiu care îi menţine sănătoşi. Inspiraţi adânc, ţineţi-vă respiraţia timp de 10 secunde, după care, uşor, expiraţi pe gură.

 

 

Executa poziţia luptătorului

Beneficiile practicării yoga par nesfârşite, însă nu toată lumea are timp şi plăcere să exerseze precum un guru. Din fericire, puteţi executa o mişcare de yoga care să vă ajute să scăpaţi de câteva kilograme în fiecare an. Faceţi un pas înainte şi îndoiţi genunchii. Rămâneţi drepţi, privirea în faţă şi uşor ridi­caţi braţele deasupra capului cât de mult se poate. Menţineţi poziţia timp de 20 secunde. Schimbaţi poziţia picioarelor şi repetaţi mişcarea.

 

 

Mesteca de 20 de ori

Înfulecatul mâncării nu doar că vă împiedică să vă veţi bucura pe deplin de gustul mâncării, însă noi cercetări leagă acest obicei de un risc mare de a dezvolta diabet. Savuraţi mâncarea şi preveniţi riscul de diabet prin mâncatul alimentelor mai încet şi prin mestecarea fiecărei îmbucături de 20 de ori. În cazul în care mestecatul de 20 de ori al mâncării vi se pare obositor, cel puţin lăsaţi furculiţa jos, după fiecare îmbucătură pentru a mânca mai puţin.

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.