Top 10 orase europene in care sa sarbatoresti Anul Nou - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top 10 orase europene in care sa sarbatoresti Anul Nou

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Top 10 orase europene in care sa sarbatoresti Anul Nou
orase europene in care sa sarbatoresti Anul Nou
Credit foto: Imagine de nickgesell de la Pixabay

Anul Nou se apropie, iar daca te gandesti sa-l petreci intr-un oras dosebit, iata un top al oraselor europene in care petrecerile de Revelion sunt faimoase.

Anul Nou la Berlin

Nu te astepta sa vezi artificiile la miezul noptii. Berlinezii nu vor astepta atat de mult si vor avea propriul show, fiecare din balconul sau. De asemenea, in Berlin sunt intalnite petrecerile in parcurile publice, cu gratare si atmosfera de sarbatoare. Focul de artificii emblematic al Berlinului este cel de la poarta Brandenburg.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Anul Nou la Paris

Daca petreci Anul Nou la Paris, ar fi ideal sa vezi jocul de artificii de la Turnul Eiffel. Petrecerea principala are loc pe Champs Elysée, insa ai putea urca pe pitorescul Montmartre ca sa vezi intregul oras in straie de sarbatoare.

Citeste si: Top 10 orase europene pe care trebuie sa le vizitezi iarna

Anul Nou la Londra

In ciuda frigului si a inevitabilei ploi care va cadea cu siguranta din Londra de Anul Nou, Tamisa imbraca straie de sarbatoare. Focurile de artificii sunt superbe iar sunetul Big Ben-ului este de neuitat. Londra este cunoscuta si pentru petrecerile tematice din Hyde Park sau Katherine’s Dock.

Anul Nou la Barcelona

In Barcelona sunt multe locuri in care poti sarbatori Anul Nou. Plaja Barceloneta, Las Ramblas sunt doar cateva exemple. Focurile de artificii de pe plaja Barceloneta sunt emblematice.

Anul Nou la Istanbul

Un oras istoric in care Anul Nou poate fi de neuitat. O croaziera de-a lungul Bosforului pentru a vedea focul de artificii de la miezul noptii te poate scapa de aglomeratia din oras. Poti, de asemenea, savura preparate tratidionale in piete linistite precum Bebek sau Istiklal Caddesi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/12/2022