Prima impresie: 6 moduri sa te faci placut in public - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Prima impresie: 6 moduri sa te faci placut in public

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Prima impresie: 6 moduri sa te faci placut in public
prima impresie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Prima impresie este foarte importanta si te poti chinui ani pentru a repara o imagine care nu a fost corect stabilita. Uneori, este chiar imposibil sa mai poti repara ceva.

 

Iata 6 moduri sa te faci placut in public pentru a crea o prima impresie pozitiva.

 

 

  1. Incuviinteaza din cap spre persoanele straine de pe strada

Pastreaza contactul vizual cu ceilalti oameni. Atunci cand fac un schimb de priviri sau de zambete cu cei cu care se intalnesc oamenii se simt conectati, sustine un studiu realizat la Universitatea Purdue. Uneori si o usoara incuviintare din cap, sau un salut scurt sunt de folos.

 

 

  1. Zambeste larg

Nu peste tot un zambet inseama un look prietenos, in Polonia un astfel de comportament fata de straini este un semn de stupiditate. Iar in Norvegia daca zambesti la oameni acestia vor crede ca esti baut sau nebun. Insa in alte parti ale lumii oamenii zambitori sunt considerati mai inteligenti. Insa ai grija ca zambetul tau sa nu para unul fals, caz in care nu vei avea de castigat, ci de pierdut.

 

 

  1. Respecta spatiul personal

Lasa un spatiu intre tine si noua cunostinta – daca te apropii prea mult vei fi perceput ca o amenintare. Un studiu realizat la Universitatea Toledo sustine ca invadarea spatiului personal ii face pe oameni sa se simta ca violenta pluteste in aer.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/06/2016