Matematica inimii. Cum sa iti imbunatatesti starea de bine si sistemul imunitar - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Matematica inimii. Cum sa iti imbunatatesti starea de bine si sistemul imunitar

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Matematica inimii. Cum sa iti imbunatatesti starea de bine si sistemul imunitar
sfatulparintilor.ro-boli-de-inima

Daca vrei sa-ti imbunatatesti starea de bine, sanatatea mentala, emotionala, dar si pe cea fizica sau spirituala, una din modalitatile cele mai simple este sincera apreciere. Recunostinta te aduce in legatura directa cu inima, locul in care isi au locul intuitia, inspiratia neliminata.

Atunci cand esti sincer, pozitiv, sistemul imunitar se intareste. Emotiile negative suprima raspunsul sistemului imunitar pana la 6 ore. Pulsul este linistit atunci cand esti in echilibru emotional. Atunci cand resimti o frustrare, pulsul este rapid.

 

 

Exercitii de respiratie

Concentreaza-ti atentia in zona inimii si respira adanc. Inspira pana numari la 5 sau 6, expira pana numeri la 5 sau 6. Imagineaza-ti ca respiri prin inima. Respiri incet, inspiri si expiri, in zona inimii.

 

 

 

Simte cu inima

Pe masura ce esti concentrat pe respiratia din inima, activeaza-ti sentimente pozitive. Aminteste-ti de ceva care te-a facut sa te simti bine in interior si incearca sa reexperimentezi acest sentiment. Adu-ti aminte de un loc special sau de o dragoste pe care o simti fata de un prieten apropiat, o ruda sau un animal de companie. Cheia este sa te concentrezi pe ceva ce apreciezi sincer.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 05/02/2017