Shop
Ultimele 100 de articole

Elibereaza-te de frica cu ajutorul uleiurilor esentiale

28 ianuarie 2019, , Vizualizări:
uleiuri esentiale pentru frica - girl-2940655_1920

Cine nu a simtit vreodata in viata sa frica? Cine nu a simtit cum corpul ii ingheata si nu se mai poate misca din cauza acestui sentiment? Respiratia devine sacadata si pulsul creste. Parca ne urmareste tigrul…si chiar daca nu este asa, corpul nostru si mintea noastra nu fac diferente. Tigrul sau frica de un examen par a fi acelasi lucru in respectiva secunda.

Sigur, situatiie acestea acute trec destul de repede si iti revii. Ce faci insa cu fricile acelea adanci care iti sunt bune prietene de niste ani buni si de care oricat de mult ai dori sa scapi, nu poti? Cum ar fi frica de a vorbi in public sau frica de boala, frica de abandon, frica de saracie, frica de locurile inalte sau frica de paianjeni?

Ce faci insa inclusiv cu frica ta de a avea succes, de a fi o persoana cu adevarat mareata? Cine ai fi tu daca ti-ai manifesta la intreaga sa capacitate intregul tau potential?

Intrebarea mea este: vrei sa iti imblanzesti fricile? Esti dornic si dornica de a intra in adancul inimii tale si de a face cunostinta cu ea, frica? Daca da, hai sa vedem de unde vine si ce face ea in viata ta…

 

Puterea emotiilor

Toate emotiile au un tipar energetic si frecvente unice.  Aceste frecvente influenteaza felul in care celulele noastre se divid, felul in care organele noastre functioneaza, ne influenteaza hormonii si felul in care sangele circula in corpul nostru.

Energia nu este o necunoscuta in zilele noastre, ea este masurata in mod constant in comunitatea stiintifica. Nu exista nicio bariera intre corp, minte si spirit iar daca te afli pe drumul mentinerii si dobandirii starii tale de bine atunci sanatatea ta emotionala trebuie sa fie cat mai buna. Elibereaza-te de tipare si de emotii ce nu iti servesc!

Citeste continuarea pe BUCURIIESENTIALE.RO.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu