Shop
Ultimele 100 de articole

Cum stii ca stai langa un vampir energetic si ce ai de facut

22 iunie 2015, , Vizualizări:
vampiri energetici - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Atunci cand are loc un atac psihic, vampirul energetic primeste un surplus de energie in vreme ce victima se simte extrem de obosita.

Persoanele care „absorb” energia celorlalti sunt cunoscuti sub numele de vampiri energetici. Absorbtia se intampla atunci cand cineva este lasat fara energie si are nevoie s-o inlocuiasca ori cand el/ea absoarbe energia de la o alta persoana.

Nu este neobisnuit pentru o persoana bolnava ori care se simte dezechilibrata din punct de vedere emotional sa traga ori sa lase indivizii energizati fara forta vietii. Acesti vampiri energeci nu sunt, neaparat, persoane rele, multi dintre ei nu sunt constienti ca fac ceea ce fac. Cu toate acestea, actiunile lor inconstiente pot rani orice persoana care are o bresa energetica din care sa se hraneasca acest tip de hoti. Tocmai de aceea este important pentru oricine sa fie atent ca i s-ar putea fura energia si, in acelasi timp, sa invete cum sa se protejeze. Pericolul acestei absorbtii energetice este ca nu exista un schimb de energie si de aceea o persoana se simte epuizata in vreme ce alta va fi energizata.

 

Trasaturile vampirului energetic

– experimenteaza sentimentul de abandon ori respingere;

– are nevoie constanta de asigurare verbala;

– nu se simte niciodata satisfacut;

– cauta mereu sa fie alintat

– nivel scazut de energie – epuizare.

Orice om poate avea, in anumite momente, tendinte de vampir energetic asa ca trebuie sa fie foarte atent la aceste lucruri.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.