Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa traiesti mai mult? Cele cinci lucruri esentiale care iti pun capat vietii!

27 noiembrie 2015, , Vizualizări:

Fiecare dintre noi trece la un moment dat al vietii prin situatii inexplicabile iar drumurile par sa duca de fiecare data in acelasi loc. Poate te gandesti ca acela e sfarsitul. Dar nu e asa. Mai jos gasesti cinci elemente importante din viata care iti scurteaza viata pentru ca nu le tratezi corespunzator, adica constient.

 
SUPRAPOLUAREA

Intr-o lume din ce in ce mai poluata, suprapoluarea individuala cu tutun, alcool, cafea, ceai chinezesc, bauturi si sucuri artificiale sau cu droguri, alimente produse prin mijloace chimice (ingrasaminte artificiale in exces, hormoni de crestere, insecticide, ierbicide, fungicide etc, dintre care unele foarte nocive), medicamente sintetice, hrana chimizata si manipulata genetic reprezinta cauza a numeroase maladii care au ca efect reducerea mediei de varsta.

 
SCHIMBAREA BRUSCA A MODULUI DE VIATA

Implica un timp insuficient pentru adaptare. Confortul asigurat de viata moderna, folosirea abuziva a mijloacelor mecanice de deplasare, lipsa de miscare si efort fizic, sedentarismul si renuntarea la multe ore de odihna si de somn absolut necesare refacerii organismului si in special a etajelor superioare ale sistemului nervos central provoaca dereglari cu repercursiuni majore pentru organism.

 

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.