Cum sa te vindeci cu ajutorul gandurilor pozitive - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa te vindeci cu ajutorul gandurilor pozitive

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum sa te vindeci cu ajutorul gandurilor pozitive
sa-ti pastrezi gandirea pozitiva

Vin din ce in ce mai multe dovezi care sustin faptul ca modul in care gandesti poate influenta pozitiv sau negativ starea de sanatate. Dr. Bruce Lipton, o somitate mondiala in biologia celulara, a vorbit in ultimii ani a despre biologia credintei. Lipton considera ca gandurile si sentimentele noastre joaca un rol important in biologia noastra, in celule si in intreg universul.

Nu crezi? Pentru inceput ar trebui sa stii ca ai control asupra hormonilor. Si faci asta zi de zi fara ca macar sa constientizezi. Spre exemplu, stresul elibereaza adrenalina. Insa stresul se poate gestiona foarte bine prin respiratia profunda. Acesta este inca un exemplu de baza despre modul in care ne putem controla organismele. Demonstreaza capacitatea umana de a controla situatiile si hormonii. Intrebarea care se pune este daca putem sa controlam totul?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Raspunsul este: Poate!

 

Corpul uman este alcatuit din miliarde de celule care interactioneaza intre ele in fiecare clipa. Exista forte nevazute care tin celulele noastre impreuna, o soi de energie, iar gandurile noastre au, adesea, imact asupra acestei forte energetice. Ai observat vreodata ca atunci cand esti in mijlocul unei dispute intense tot corpul este plin de furie? Ca si cum tensiunea se afla in fiecare muschi din organism?

 

 

Ce ai de facut?

Asadar, putem folosi anumite ganduri pentru a obtine ce vrem de la corpurile noastre? Care sunt modalitatile prin care sa ne pacalim propriul creier?

In primul rand, este bine de stiut ca un creier uman nu poate face mereu distinctie intre un eveniment imaginat si unul care a avut loc. Asadar, in cazul in care visezi ca te afli intr-o lupta creierul reactioneaza la fel cum ar face-o daca tu te-ai bate cu adevarat. Daca iti imaginezi ca faci ceva extraordinar, creierul tau va reactiona exact cum ar face-o daca ai face-o in realitate.

Mai mult, poti repeta o mantra sau sa scrii in mod repetat ceva pentru a forma o credinta care sa aiba impact asupra chimicalelor si hormonilor care sunt eliberati in organism. Imagineaza-ti ca spui de 100 de ori pe zi, „Ma duc in fiecare zi la sala si sunt foarte fericit”. Nu crezi ca in cele din urma va deveni realitate?

Sursa: simpleorganiclife.org

Data articol: 15/01/2017