Shop
Ultimele 100 de articole

Cum să scapi de ţânţari. Zece metode naturale

12 iunie 2012, , Vizualizări: 2,871
sfatulparintilor.ro - Cum sa scapi de tantari

Vara îţi petreci cu siguranţă mai mult timp pe afară! Dacă nu, probabil laşi ferestrele deschise şi ca toată lumea te confrunţi cu aceeaşi problemă: ŢÂNŢARII. Uite zece metode naturale care te ajută să scapi de aceste insecte enervante.

Usturoiul. Acest aliment alungă țânțarii, se spune, dar nu există cercetări aprofundate care să dovedească acest lucru. Usturoiul are, însă, beneficii pentru sănătate dovedite, datorită antioxidanților. Uleiul pur de usturoi frecat pe piele va ține, cu siguranță, țânțarii la distanță, dar și pe toți oamenii.

Aprinde o lumânare! Fie că e una parfumată sau obișnuită, o lumânare aprinsă va ține departe țânțarii din cauza fumului.

Vitamine. O doză zilnică de vitamina B1 ar crește șansele ca mirosul să ți se schimbe într-o manieră nedezirabilă pentru țânțari, dar acest lucru nu este clar dovedit.

Elimină apa stătută! Orice piscină sau bazin cu apă poate deveni casă pentru țânțari. Astfel că, este recomandabil ca apa să fie schimbată cât mai des, iar recipientele din jurul casei de strâns apă de ploaie să fie acoperite.

Stai lângă ventilatoare! Se pare că țânțarii sunt zburători slabi, iar dacă stai lângă ventilator te ajută să scapi de ei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu