Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa scapi de constipatie fara medicamente!

08 ianuarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparinitlor.ro_constipatie - freedigitalphotos.net

Nu exista remedii care sa te trateze de constipatie mai bine decat un comportament adecvat si unele remedii naturale. Dintre regulile care trebuie respectate pentru rezolvarea constipatiei amintim: consumul a cel putin 1,5 – 2 litri de lichid pe zi (unul-doua pahare in timpul mesei), consumul de alimente bogate in fibre (paine neagra, paste fainoase, tarite, ciorbe de zarzavat), in special seara.

Tratamentele recomandate sunt: uleiul de parafina (fara a se abuza de el, 1-2 linguri sint suficiente pentru o saptamina), laxativele slabe, pe baza de lactuloza, infuzii din plante neiritante (frunze de zmeur, cimbrisor, seminte de in), baute, cate o cana mare, in fiecare seara.

„Constipatia nu este o boala, iar acumularea materiilor fecale nu risca sa intoxice sangele sau sa astupe intestinul, asa cum cred multi”, sunt de parere specialistii. Constipatia nu inseamna neaparat lipsa scaunului intr-o zi. Normale sunt si trei scaune pe zi, ca si trei pe saptamana. Se poate vorbi de constipatie doar cand scaunele sunt mai rare de trei pe saptamana si cand acestea se elimina foarte greu.

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu