Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa „repari” o zi proasta in 5 minute

02 februarie 2016, , Vizualizări:
mar - optimism - zambet- pozitivitate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Toti oamenii au zile proaste. N-a sunat ceasul. Ai pierdut autobuzul. Ai ramas blocat in trafic. Si, colac peste pupaza, ai fost certat pentru ca ai intarziat la munca. Lucruri de genul acesta se pot intampla oricand si, uneori, nu ai niciun fel de control asupra circumstantelor. Ce faci, insa, tu in astfel de momente dificile? Te plagi si iti spui ca viata nu este deloc corecta cu tine? Sau te lansezi un contraatac pozitiv?

Nu ramane blocat intr-o zi proasta. Pentru ca atragi lucruri asematatoare starii tale emotionale. Daca esti suparat sau vezi totul in negru exact asta vei primi, in vreme ce un zambet in ciuda dificultatilor cu care te confrunti vei atrage lucruri pozitive. Adevarul este ca poti schimba destul de rapid orice stare emotionala proasta daca ai starea mentala potrivita. Te intrebi care este secretul? Sa te implici in ceva ce iubesti. Da, ai citit bine. Nu ai nevoie decat de 5 minute de dragoste totala. Gaseste ceva ce te face intotdeauna sa zambesti, fie ca este vorba de melodia preferata, o ceasca cu lapte fierbinte sau lectura poemului favorit. Indiferent de ce-ti place, timp de cinci minute uita de orice altceva. Nu-i permite zilei proaste sa te distraga de la activitatea pozitiva. Pune melodia favorita in casti sau in masina si incepe sa o fredonezi si sa dansezi. Permite-i fericirii sa te patrunda si, timp de cinci minute, uita de griji. De cele mai multe ori, aceasta mica pauza te scoate din cercul negativitatii si este suficienta pentru a-ti trnasforma in bine ziua si starea t6a de spirit?

 

Nu ai acces la activitatea favorita? Iata o actiune simpla care poate schimba ca prin minune o stare emotionala proasta intr-una excelenta. Magia sta in zambet. Daca te fortezi sa zambesti timp de cinci minute vei observa ca si emotiile pozitive vor incepe sa te cuprinda.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.