Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa-i oferi cel mai tare masaj din viata ei

14 noiembrie 2016, , Vizualizări:
masaj - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Atunci cand vrei sa-i oferi un masaj jumatatii tale, ar fi bine sa nu te grabesti. Iata cum ar trebui sa-l faci potrivit lui Susan Findlay, director al North London School of Sports Massage. „Foloseste podul palmelor pentru o miscare continua, fluida si lucreaza muschiul pe intreaga sa lungime”, spune Findlay.

 

 

  1. Pregateste terenul

Dezbraca-ti partenera si asaz-o cu fata in jos pe un pat tare sau jos, pe un prosop. Bucura-te de priveliste si apoi diminueaza lumina.

Pune ulei in palmele tale si apoi freaca-le putin pentru a le incalzi. Foloseste uleiul care iti place tie cel mai mult.

 

 

  1. Fii gentil

Incepe de la umeri si apoi treci la muschii de la baza gatului inainte de a lucra fiecare brat in parte.

Ciupeste usor (intre degetul mare si celelalte degete) si framanta-i usor pielea. Daca tresare, fii mai bland; ea ar trebui sa fie complet relaxata.

 

 

  1. Nu te opri

Intoarce-te la gat si indreapta-te catre spatele inferior, facand miscari circulare in sensul acelor de ceasornic, foloseste aceleasi tehnici de masaj ca la brate, insa acum utilizeaza si podul palmelor pentru a acoperi o zona mai mare a corpului ei, de o parte si alta a sirei spinarii.

 

 

  1. Termina in forta

Termina masajul folosindu-te de intreaga palma pentru a-i masa spatele inferior. Intregul proces ar trebui sa dureze in jur de 45 de minute si, daca esti norocos, chiar mai mult.

Daca te exciti nu-i nicio problema, chiar daca ea nu o face.

 

 

Sursa: menshealth.com

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.