Cum e o persoana in functie de prima litera a numelui. Ti se potriveste? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum e o persoana in functie de prima litera a numelui. Ti se potriveste?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Cum e o persoana in functie de prima litera a numelui. Ti se potriveste?
Cum e o persoana in functie de prima litera a numelui - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wood-cube-473703_1920
Credit foto: Imagine de Michael Schwarzenberger de la Pixabay

Prima litera a numelui unei persoane te poate ajuta sa afli mai multe lucruri despre ea. Prin intermediul primei litere a numelui poti afla detalii despre personalitatea fiecarui om, despre potentialul si motivatiile sale, despre talentele naturale pe care le are.

Prima litera a numelui A

O persoana al carei nume incepe cu litera A, iubeste cu sinceritate si cauta mereu sa surprinda. Mai mult decat atat, este o fire pasionala, grijulie, dar poate fi foarte periculoasa daca o raneste cineva.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Persoanele al caror nume incepe cu A sunt cinstite, oneste, se concentreaza foarte bine pe scopurile personale si nu se vor opri pana cand nu-si ating obiectivele. Sunt lideri, motivatori, antreprenori curajosi.

O persoana care are prima litera a numelui A  este o fire practica, spune tot timpul ce gandeste. Desi este romantica, nu-i plac gesturile siropoase duse la extrem.

Prima litera a numelui B

In cazul in care prima litera a numelui este “B”, trebuie sa stiti ca aceasta este o persoana sensibila si mai retrasa. Isi exprima iubirea numai daca aceasta ii este impartasita. Este foarte loiala si se dedica total celor pe care ii iubeste, lasandu-se pe ea insasi pe ultimul loc.

Persoanele al caror nume incepe cu B sunt de casa, gazde bune, le place sa gateasca. Sunt prietenoase si iubitoare. Lucreaza bine in echipa si actioneaza cu gentilete. Sunt firi sensibile si usor de ranit. Nu vor mai vorbi si nu se vor mai apropia niciodata de persoana care le-a facut rau.

Prima litera a numelui C

Aceasta persoana are o personalitate mai complexa si este foarte sociabila. Ii place sa petreaca, sa se distreze. Este extrem de optimista si foarte creativa. Este o placere sa vorbesti cu o astfel de persoana. Persoana al carei nume incepe cu C este atrasa de cariere in care trebuie sa vorbeasca pentru a-i inspira pe ceilalti.

In dragoste nu cauta un iubit/o iubita, ci un partener de nadejde pentru totdeauna. Are un puternic simt al apartanentei, vrea sa fie inconjurata de familie si prieteni.

Persoanele cu prima litera a numelui C isi pot controla foarte bine dorintele si impulsurile si pot astepta rabdatori ani in sir pana cand visul lor va deveni realitate. Sunt foarte devotate si foarte motivate.

Prima litera a numelui D

Acest om este foarte serios si ii place sa-si asigure o situatie materiala buna. Pentru el, munca si cariera sunt pe primul loc, astfel incat va fi foarte matur cand se va casatori. Este incapatanat si motivat sa obtina ceea ce isi doreste. Isi pierde cumpatul daca este fortat, insa poate fi si foarte placut ca si companie. Pentru ca este foarte concentrat pe cariera este considerat dependent de munca si, deseori, este asociat cu bunastarea si afacerile.

Persoanele cu prima litera D sunt grijulii cu ceilalti, au o dorinta puternica de a-i ajuta pe cei aflati la nevoie. Sunt firi responsabile pe care poti sa pui baza. Lucreaza foarte bine si eficient in conditii de stres si presiune.

In amor sunt firi pasinale, loiale, dar destul de geloase si posesive. Incapatanarea lor se manifesta si in relatii si daca au hotarat ca vor construi ceva alaturi de partener, nu vor renunta prea usor la relatie.

Prima litera a numelui E

Persoanele al caror nume incepe cu E sunt foarte flexibile. Accepta provocarile cu usurinta, sunt creative si neconventionale. Sunt orientate spre solutii, sunt foarte indemanatice si deschise la minte. Le place a vorbeasca, apreciaza prietenia si iti poti pune baza pe ele.

In dragoste, va fi mai intai prieten si apoi iubit. Aspectul fizic nu este foarte important. Are nevoie, insa, de o persoana care sa asculte si care sa poata purta o discutie profund intelectuala.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 03/12/2022