Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta!
Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sleep-2366747_1920

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi spune multe lucruri despre tine?

Citeste in continuare si te vei convinge!

 

Iata ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta!

 

1. Intr-o parte cu genunchii indoiti

Daca obisnuiesti sa dormi pe o parte cu genunchii indoiti, afla despre tine ca esti o persoana de incredere. Nu te superi usor si nu ti-e frica de viitor. Zambesti mereu si te adaptezi usor.

 

 

2. Pozitia fetus

Daca iti place pozitia fetus, inseamna ca ai nevoie mereu de protectie, de sustinere. Vrei ca lumea sa te placa, sa fie de acord cu tine, sa te inteleaga. Ai o fire creativa si ti s-ar potrivi meserii in domeniul artistic: pictura, dans, scris.

 

 

3. Pe burta

Daca iti place sa dormi pe burta, cu mainile si picioarele desfacute, inseamna ca esti lider innascut. Esti impulsiv si preiei rapid initiativa si acasa, si la locul de munca.  Iti place sa iti faci planuri in avans, ca sa nu fii luat prin surprindere. Esti perseverent si ai un puternic simt al responsabilitatii. Acestea sunt cheia succesului, pentru tine.

 

 

4. Pe spate

Daca iti place sa dormi pe spate inseamna ca esti o persoana pozitiva, careia ii place viata. Esti obisnuit sa fii in centrul atentiei. Esti rational si perseverant. Preferi intotdeauna adevarul, indiferent cat ar fi de dur.

 

 

5. Pozitia soldatului

Daca iti place sa dormi in pozitia soldatului, adica pe spate in pozitie de drepti, inseamna ca esti o persoana stabila. Stii care sunt telurile tale in viata si nu te dai batut pana nu le atingi. Esti o persoana riguroasa, pretentioasa, cu multe solicitari atat pentru tine insuti, cat si pentru ceilalti.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/11/2018