Shop
Ultimele 100 de articole

Care sunt copacii care iti aduc cele mai mari beneficii? Afla puterile miraculoase ale copacilor din jurul nostru si cum sa te folosesti de ele

16 mai 2021, , Vizualizări:
puterile miraculoase ale copacilor

Stejarul

Specialistii din toate timpurile au fost uimiti de longevitatea acestui copac. Mai mult, masuratori recente au aratat ca un singur stejar matur, purifica aerul la fel ca 1.000 de alti copaci din specii diferite. Energia acestui arbore este foarte puternica, astfel ca orice apropiere de un astfel de pom poate da o senzatie de ameteala placuta, creand senzatia ca esti atit de puternic, incat nimic nu-ti poate sta in cale.

Teiul

Putini sunt cei care nu au baut parfumatul ceai de tei, recomandat pentru cazuri de stres, oboseala si pentru diminuarea energiei sexuale. Pentru ca, desi energia sexuala este un subiect de lauda in perioada tineretii, aceeasi energie sexuala deturneaza atentia si puterea de concentrare a unei anumite persoane. Astfel, persoanele cu o puternica sexualitate nu reusesc, de regula, sa se concentreze asupra proiectelor profesionale, gandindu-se doar la cum sa-si satisfaca nevoile fiziologice. Lucru extrem de negativ pentru cei care vor sa se realizeze profesional si material.

Nu rata nici: Horoscop arboricol: Tu ce copac esti?

Pinul

Are un puternic efect revigorant, incarcarea cu energie facandu-se foarte repede. Astfel, este suficient sa stati cel mult 5 minute langa un pin, strangand intre degetele de la mana stinga acele de pe o creanga, pentru a va simti in putere. Se recomanda celor care practica diverse sporturi, nu neaparat de performanta, pentru o mai buna dozare si conservare a energiei proprii. E bine sa aveti in casa un pin, pus intr-un ghiveci. Cand se va dezvolta prea mult, il puteti pune afara, fie la intrarea in casa, daca stati la curte, fie in gradina din fata blocului.

Bradul

A fost unul dintre copacii considerati sfinti si cu o puternica incarcatura magica. In trecut se spunea despre el ca poate deschide portile catre alte lumi, usurand trecerea spiritelor abia plecate si protejandu-le de interactiunea cu fortele malefice. Sute de ani, rasina bradului a fost folosita in ritualurile magice, fumul acesteia curatand zona dorita. Si la ora actuala, credintele populare considera ca o creanga de brad tinuta in casa, indeparteaza energiile negative.

Castanul

Desi castanul este un excelent donator de energie vitala, apropierea indelungata de el poate crea o falsa impresie de comfort psihic, putand da chiar si efecte halucinogene, descatusand psihicul si trezind fantezia. Cateva castane purtate permanent in buzunar si stranse din cand in cand in palme, va ajuta sa scapati de starile de tensiune acumulate in cursul zilei. Apropierea de castan este recomandata dimineata, intre orele 1.00 – 7.00, cand energia pomului este la nivelul sau maxim.

Citeste articolul integral aici.

Imagine de My pictures are CC0. When doing composings: de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.