7 obiecte utile, dar pe care ţi-ar fi jenă să le foloseşti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 obiecte utile, dar pe care ţi-ar fi jenă să le foloseşti

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 7 obiecte utile, dar pe care ţi-ar fi jenă să le foloseşti
sfatulparintilor.ro - numbrela - cracked_com -lat

Tuturor ne plac obiectele utile care ne fac viaţa mai uşoară. Şi, slavă Domnului, sunt o mulţime de minţi geniale care inventează tot felul de obiecte utile, la prima vedere. Numai că pe unele îţi va fi jenă să le foloseşti.

Iată câteva exemple.

 

 

1. Bretelele pentru chiloţi

sfatulparintilor.ro - bretele chiloti - cracked_com

Ştim că moda chiloţilor la vedere face încă furori în rândul tinerilor. Şi cum să faci să poţi purta pantalonii suficient de jos să se vadă marca lenjeriei ca să-ţi impresionezi prietenii şi totuşi suficient de sus să nu mergi cu pantalonii în vine şi să pari neglijent.

 

 

2. Panouri contra soarelui

Este adevărat, ochelarii de soare de protejează, dar faţa? Tenul trebuie şi el apărat, nu? Nu-i de mirare că s-au inventat aceste panouri contra soarelui cu un factor de protecţie UV 50+. Până şi proprietarul companiei a declarat că a fost ţinta mai multor glume după ce a purtat acest panou de protecţie în public.

 

 

3. Tastatura silenţioasă

Te gândeşti că în timp ce lucrezi la computer, zgomotul tastelor îi va deranja pe ceilalţi? Atunci mai mult ca sigur vei avea nevoie de o tastatură silenţioasă. Iar dacă modelele de pe piaţă nu te-au mulţumit, ce-ai zice de husa antifonică pentru tastatură?

 

 

4. Sauna portabilă

Dacă s-a inventat piscina gonflabilă, de ce nu s-ar fi creat şi sauna portabilă? Să-ţi faci o saună acasă este ceva scump, iar investiţia poate fi mai mult decât costisitoare. Primele modele de saune portabile au apărut prin anii ’60.

 

 

5. Umbrela hands free

Când spui umbrelă te gândeşti deja că ai o mână ocupată. Nu poţi căra o plasă de cumpărături, nu poţi vorbi la telefon, dacă cealaltă mână nu este liberă. Şi atunci parcă ai vrea ceva care să-ţi lase mâinile libere. Ei bine, dorinţa ţi-a fost îndeplină. S-a inventat Numbrela. Costă 50 de dolari.

 

 

6. Ghearele antigrăsime

sfatulparintilor.ro - gheare - cracked_com

Să zicem că te afli la masă, ai o bucată delicioasă de costiţă pe care o savurezi pofticios şi sună telefonul… cineva important. Trebuie să răspunzi repede, dar ai mâinile pline de grăsime. În acest caz ţi-ar prinde bine ghearele antigrăsime.

 

 

7. Casca de masare a capului

sfatulparintilor.ro - masaj cap - cracked_com

Un masaj la cap nu e ceva pe care să nu ţi-l doreşti. Iar dintre toate obiectele prezentate până acum, pare a fi cel mai util. Îţi pui pe cap casca şi au parte de un masaj cum îţi doreşti. Dar în public, crezi că l-ai putea folosi?

Cuvinte cheie:
Data articol: 02/01/2013